Arda sonuçtan çok memnun

Kale Seyahat Pişmanlıktır! 45 Dakika Diye 2 Saat Bekletildik!

Kale Seyahat Pişmanlıktır! 45 Dakika Diye 2 Saat Bekletildik!
06 Ağustos 2023 19:38
Arda'nın Teşekkür Mesajı
“Nilgün hanım'a ilgisi için çok teşekkür ederim.”

Kale Seyahat ile yolculuk etmeyin ettirmeyin! Yaklaşık 3 saattir bir yolcu için 50 kişiyi mağdur ettiler. 5 Ağustos 23.59 seferli araç. Yer Konakoğlu tesisleri İzmir yönü. Dinlenme tesisine 04.14 de gelip 45 dakika mola vereceğimizi söyleyip 06.00 da yola çıktık yolcu geldikten sonra öğreniyoruz ki yolcunun hiçbir suçu yok. Otobüs yanlış peronda beklediği için yolcu otobüsü görememiş üstüne üstlük şoförler biz yolculara o geç kalan yolcuyu suçlar şekilde konuştular bizi doldurdular. Ne bir arama ne bir iletişim kurulmuş.
Artı olarak biletleri internet özerinden aldık 2+1 yazıyordu fakat 2+2 çıktı bileti aldığım koltuk rahat bir yolculuk yapmak adına orta kapının önündeki koltuktan alınmıştı koltuk numarası tutmayınca bir öndeki koltuğa oturtulup sıkışık bir şekilde yolculuk yaptık. Biz mağdur bırakıldık para iademizi istiyoruz. Gerekirse gerekli yerlere başvurulup dava açılacak.

08 Ağustos 2023 09:46 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sayın Konuğumuz: Yolculuğunuzda bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Deneyiminizle ilgili olarak en kısa süre içinde birimlerimiz tarafından geri dönüş sağlanacaktır. Sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla. Kale Seyahat Müşteri ilişkileri Müdürlüğü

12 Ağustos 2023 18:09

Hala bir geri dönüş yok! Ben uğraşmak istemiyordum ama siz zorla uğraştırmak istiyorsunuz anladığım kadarıyla.

23 Mart 2024 11:10

Nilgün hanım'a ilgisi için çok teşekkür ederim.

19 Ağustos 2024 14:41
Kale Seyahat Ve Obilet Yanlış Sefer Süresi Ve Araç Bilgisi