Ayaz sonuçtan hiç memnun değil

08 Mart 2024 17:57

6 Mart akşam saatlerinde her gün gittiğim Koçtaş Kahve Dünyası mağazanızda saat 19:00 sularında çıkış yaptım. Yaklaşık bir saat sonra elektronik sigaramı unuttuğumu fark edip tekrar mağazanıza döndüm. Personellerinizden birine elektronik sigara bırakıp bırakmadığımı sordum ve olumsuz yanıt aldım. Kamera kayıtlarına bakılmasını talep ettiğimde, başka bir personel ürünü çöpe attığını söyledi. Boş olduğunu düşündüğünü ve tek kullanımlık olduğunu varsayarak attığını ifade etti. Ben de ürünün yeni olduğunu ve dolum yapılabildiğini belirttim. Personel, özür dilemek yerine, çöpten çıkaramayacaklarını söyledi. Durumdan şüphelendim ve olası diğer ihtimalleri düşünmeye başladım. Personel, özür dilemeyi reddetti ve bana karşı suçlayıcı bir tutum sergiledi. Ben de herhangi bir şey söylemeden tekrar kahve alıp ayrıldım. Kahve Dünyası olarak müşterilerin unuttuğu veya düşürdüğü özel eşyaların muhafazası ve teslimi konusunda nasıl bir prosedür izlediğinizi öğrenmek istiyorum. Unutulan eşyamın iadesini talep ediyorum ve bu konunun personel veya Kahve Dünyası tarafından çözülmesini bekliyorum. Eğer gerekli önlemler alınmazsa, yasal yollara başvuracağımı ve gerekli mercilere şikayetimi ileteceğimi bildirmek isterim. Konu hakkında geri dönüşünüzü bekliyorum. İyi çalışmalar dilerim.

Ayaz
Ayaz
19 Mart 2024 10:43

Kahve Dünyası uygulaması üzerinden de şikayet de bulunmuştum konuyu inceleyeceklerini ve sonucunu söyleyeceklerini söylediler bugün aradılar sonucu ne bana özür dilemek ne de çöpe atılan ürünün tekrardan karşılanamayacağını söylediler bende kendilerine bu yapılan suç ve siz böyle devam edin ben mahkemeye vereceğim hiç üşenmeden maddi manevi dava açacağımı söyleyip kapattım. İsin garibi buradan da dönüş yapmadılar o kadar ki müşterilerini önemsiyorlar tebligat ellerine ulaştığında verecekleri cevabı düşünsünler

Damla sonuçtan hiç memnun değil

Kahve Dünyası Göztepe Mağazasındaki Çalışanların Saygısızlığı

06 Aralık 2023 18:20
Hicran sonuçtan hiç memnun değil

27 Eylül 2025 18:05
Kaba Ve İlgisiz Personel, Kötü Ürün Kalitesi Ve Çözüm Sunulmayan Şube Deneyimi
Anıl sonuçtan hiç memnun değil

23 Haziran 2024 21:23
Kahve Dünyasında Ödeme Alınıyor Kahve Verilmiyor