Kahve Dünyası Palladium Kahve Dünyasi

21 Temmuz 2024 11:11

Paladyum da bulunan Kahve Dünyası dükkanınıza gittim dün aldıklarımın arasında limonatada vardı içtiğimde bana küf kokusu geldi. Bu yüzden içemedim ve kasaya geri götürdüm. Kasada bulunan ismi E*** olan çalışan çok kaba bir üslupla bana kuyrukta beklememi söyledi. Kırık olan elimde bulunan askıdan dolayı ben oturacağımı ve kuyruk bitince tekrar geleceğimi söylediğimde bana olmaz dedi. Sırada bekleyen diğer müşteriler bana yerlerini verdi, bu sefer aynı çalışan bana müdürün gelmesi gerektiğini ve onun da ne zaman geleceğini bilmediğini söyledi. Bunun üzerine neden beni kuyruğa sokmaya çalıştığını sorduğum ve bunu yetkililere bildireceğimi söylediğimde, hiç müşteriyle iletişin kurallarına uygun olmayan bir tavırla git istediğin yere şikayet et dedi.

Yıllardır keyifle ve hiçbir sorun yaşamadan geldiğim dükkanlarınızda, en son yasadığım deneyim beni çok üzdü. Sizi temsil etmeyen ve adınıza leke süren bu tavırla ilgili çalışanlarınıza geri dönüşüm verip, eğitimlerinizde bu konunun üstünde durmanızı rica ederim.
Y****** A***

Kahve Dünyası Espark AVM Çalışan Şikayeti

27 Nisan 12:47
Eda sonuçtan hiç memnun değil

13 Haziran 14:41
Bahar sonuçtan hiç memnun değil

Kağıthane Kahve Dünyası'nda Müşteri Memnuniyetsizliği

03 Kasım 2024 11:06

Afium Kahve Dünyası Personel Sataşması!

23 Temmuz 2023 20:09
Sevgi sonuçtan hiç memnun değil

10 Şubat 2024 20:10