Oğuz sonuçtan hiç memnun değil

TÜRKSAT Kablo Net Packet Loss Ve Sunucularının Sorunu

13 Haziran 2023 17:25

Kablo Net'in 4767170 numaralı müşterisiyim. Yaklaşık 4 veya 5 yıldır Kablo Net abonesiyim son 3 yıldır sorun yaşamaktayım. Devamlı packet loss yaşadığımı yetkililere ilettim ağız tadı ile online oyun oynayamıyorum artık sabretmekten ve tolere etmekten sıkıldım packet loss'un yanı sıra Twitch internet sitesine VPN programı kullanmadan hiçbir şekilde 720p veya 1080p bir yayın izleyemiyorum. Online destek yolu ile kendilerine bir çok kez ulaştım fakat modem değerlerimin sorunsuz olduğu söyleniyor. Sorun yaşadığım oyunun ip adreslerini bulup Tracker görüntüleri atmamı istediler attım fakat 2 hafta oldu hala bir çözüm yok. Sorunun Kablo Net sunucularından kaynaklandığını bu arkadaşlara iletiyorum ve bu arkadaşlar benim sorunuma hala bir çözüm bulamıyor. Bilgisayarım ile bir problem olmadığını yeni kurulum yaptığımı ve kullandığım ethernet kablosunun yeni alındığını ve bir çok ethernet kablosu ile test yaptığımı da arkadaşlara belirttim. Eğer bu sorun çözülmeyecekse taahhüt bittiği gün aboneliğimi sonlandıracağım. Her ay parasını ödediğim hizmeti maalesef alamıyorum.

profile profile
14 Haziran 2023 09:06 (Şikayetten 15 saat sonra)
14 Haziran 2023 10:21
Oğuz
14 Haziran 2023 15:06

Bugün tarafıma dönüş sağlandı Kablo Net'den bir arkadaş geldi modemimin eski olduğunu tespit etti technicolor / thomson twg870 model modem kullanıyordum kendisi Hong Kong NE1611C marka modelli modemi önerdi ayrıca TÜRKSAT kutusundan sinyalimi yükselteceğini söyledi. Çağrı merkezini aradım ve modem talebinde bulundum 3 ay kalan taahhüt sürem boyunca yeni gelecek olan modemle tekrar deneyeceğim eğer sorunum devam ederse aboneliğimi sonlandıracağım. Sizlerden ricam özellikle Hong Kong NE1611C marka model modemin tarafıma gönderilmesini rica ediyorum.

Oğuz
15 Haziran 2023 12:55

İstediğim modem getirildi fakat hala tracert ve mtr testlerinde problemler mevcut telefonla bana ulaşan Abdullah bey tracert ve mtr testlerini göndermemi istedi. Yapılan tracert ve mtr testleri sırasında hiçbir şekilde farklı DNS adresi kullanılmamıştır bilgisayar otomatik olarak Kablo Net DNS adreslerini kullanmıştır ayrıca güncelleme vb. Hiçbir işlem de yoktur. Mtr testleri 40 dakikalık test sonucudur. " 00-ebgp-gayrettepe-k---00-gayrettepe-sr14s-t2-2.statik.turktelekom.com.tr " sunucuya 838 paket göndermişim ve geri dönüş olarak aldığım paket sayısı 1'dir Eklediğim ekran görüntülerinin isimleri packet loss yaşadığım iplerdir. Ayrıca Twitch platformunda yayın izlerken hala 720 veya 1080p görüntü kalitesinde izleyemiyorum.

02 Eylül 2024 01:03
Kablo Net Sürekli İnternet Kesintileri Ve Yetersiz Teknik Destek
Burak sonuçtan hiç memnun değil

07 Ağustos 2023 17:20
Kablo Net İnternet Kullanamıyorum Sürekli Bağlantı Kopuyor
Oğuz sonuçtan hiç memnun değil

18 Ocak 15:26
Ersin sonuçtan hiç memnun değil

17 Eylül 2024 10:47
Kablo Net Kategorileri