Serdar sonuçtan hiç memnun değil

Kablo Net TÜRKSAT Kesinti Sorununu Bir Yıldır Çözmüyor

Kablo Net TÜRKSAT Kesinti Sorununu Bir Yıldır Çözmüyor
14 Eylül 2024 13:22

TÜRKSAT Kablo Net kullanıcısıyım. Yaklaşık bir yıldır internet kesilmesi sorunu yaşıyorum. Bazen günde 3-4 kez bildirimde bulunmama rağmen sorun bir türlü çözülmediği gibi tarafımdan modem adaptör ücreti, evin altyapısı yenilendi denilerek tahsil edilen ücret, modem değişim ücreti, teknik destek ücreti gibi soruna çözüm olmayan ücretler alındı. Gündüz saatlerinde beş dakika kesintisiz internete giremiyorum. TÜRKSAT dalga geçer gibi sorum yok yanıtı veriyor.

14 Eylül 2024 13:27 (Şikayetten 5 dakika sonra)
14 Eylül 2024 13:56
Serdar
14 Eylül 2024 16:52

Teknik ekip, evimde modem değiştirdikleri gün için sorunun benden kaynaklı olduğu gerekçesiyle faturama servis ücreti yansıtmış bir ekip. "Sorun benden kaynaklıysa neden modem değiştirdiniz? " diye sormak da koskoca TÜRKSAT’ta kimsenin aklıma gelmemiş. Ayrıca bugün de arıza kaydı oluşturdum; evde bulunmama rağmen' "evde yok" yazmışlar, "modem değerleri normal" demişler. Kesinti oluyor, beş dakikada bir kesiliyor ifademden bir anlam çıkaramayan bir teknik ekip. Ölçtükleri anda sorun yoksa, müşteri uyduruyordur diye yaklaşan bir teknik ekip.

Serdar
14 Eylül 2024 16:59

Bir senedir çözülemeyen arızayı buraya yazınca hemen teknik ekip yönlendirildi yazıyorsunuz. Madem teknik ekibiniz çözebiliyor, neden bir yıldır sorun devam ediyor. Böyle kalitesiz bir yapılanma görmedim. Ayrıca tarafımdan alınan ücretler konusunda da herhangi bir yanıt yazılmamış. Sorun bizden kaynaklı olsa bile o ücretlerin üstüne soğuk su içersin ancak diyor TÜRKSAT. Aylardır taahhüt edilen hizmetleri alamama rağmen faturaları ödemeye devam ediyorum. Hiçbir muhatap bulunamıyor. Şunu net olarak söyleyebilirim: Açık ara en kötü internet hizmeti veren firma.

Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Gökhan

Ulaşcan
16 Mayıs 2024 15:01

19 Temmuz 2024 00:12
Kablo Net Çözülemeyen İnternet Sorunu
Onur sonuçtan hiç memnun değil

Sürekli Kopan İnternetim İçin Kalıcı Çözüm İstiyorum

12 Ekim 01:07