Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Jolly Tur Ve Narven Wellness Thermal Hotel

07 Ağustos 2024 17:59

Jolly Tur üzerinden. 29 Temmuz 2 Ağustos tarihleri arasında Bolu Narven Wellness Termal otele rezervasyon yaptırdım. Otele giriş yaptığımız önce ortanca oğlum daha sonra ailece hepimiz. Kusma ve ishal salgınına yakalandık. Sıra ile hepimiz hastaneye başvurduk. Serum aldık. Ailece çok rahatsız olduğumuz için otelden ayrılmak istedik. 4 gecelik tatilimizin geri kalan 3 gecesini ileri bir tarihte kullanmak istedik Otel kendi üzerinden rezervasyon yapanlara mücbir sebeplerden ayrılmak zorunda kalınması durumunda ileri tarihte geri kalan haklarını kullanabileceklerini, ancak acente üzerinden rezervasyon yapanların acente sözleşmesine göre hareket edileceğini söyledi, bu duruma acentanın karar vereceğini söylediler. Jolly turu aradım acentadan K**** a... İsminde satış danışmanı ile görüştüm. Hastane belgelerini paylaştım. Bize otelden ayrılabileceğimizi ayın 26'sı ile 29'u arasında geri kalan günlerimizi üzerine hiçbir ilave Ücret ödemeden kullanabileceğimizi söyledi. Bunun için de yeni bir rezervasyon yaptığını söyledi. Bu sözlerini tekrarla teyit ettirdim. Kesinlikle ücret iadesi istemediğimi, geri kalan 3 gece hakkimizi 26 -29 Ağustos tarihlerinde herhangi ilave bir ücret ödemeden kesin bir şekilde kullanabileceğimizin teyit edilmesinin ardından mücbir sebeplerle otelden ayrıldık. Otel de Jolly turun büyük bir firma olduğunu bizi mağdur etmeyeceğini söyledi ve otelden ayrıldık. 20 dakika sonra Jolly turu ileri tarihli rezervasyonumu tekrardan teyit etmek için aradığımda böyle bir şey mümkün olmadığını Bize sadece geri kalan günlerin ücret iadesi yapılabileceğini, kampanyalı bir rezervasyon yaptırdığım için geri kalan 3 günün değil 2 günün iadesi yapılacağını söylediler. Gerekli incelemeleri yapmaları için şikayette bulundum ancak bütün incelemelerin ardından verdikleri karar şu oldu "Evet seyahat danışmanımız sizi yanlış bilgilendirmiş Bunun için Özür diliyoruz ancak size ekstra bir ödeme yapamayacağız. Sadece geri kalan 2 günün ücret iadesini yapacağız ileri tarihte de kullanmak gibi bir hakkınız bulunmuyor." Jolly Tur'un temsilcisi olan seyahat danışmanının bilgi eksikliğinin ve yanlış yönlendirmesinin bedelini neden ben ödüyorum. Jolly Tur ortada bir hata olduğunu kabul ediyor öyleyse bu hatayı telafi etmek durumunda. Ben geri kalan 3 günün rezervasyonunun yapılmasını talep ediyorum.

Hasan sonuçtan memnun değil

25 Temmuz 2023 16:57
Nazmi sonuçtan hiç memnun değil

21 Ağustos 2023 15:31

Jolly Tur'da Ödeme Ve İletişim Sorunu Nedeniyle Rezervasyon Mağduriyeti

25 Haziran 2025 17:16
Okan sonuçtan hiç memnun değil

29 Ağustos 2025 19:57