Jolly Tur Rezervasyon Mağduriyeti

01 Ağustos 2024 00:23

10 Temmuz 2024 tarihinde Jolly Tur’un telefon numarası (4440644) üzerinden ulaşım sağladım ve rezervasyon yaptırdım. Her şey dahil 13 Temmuz ve 15 Temmuz arası olmak üzere bir gün sonra arandım ve saat akşam 20:30 gibi rezervasyonumuzun iptal olduğunu, başka bir otel düşünürsek o otel için rezervasyon sağlayacaklarını bildirdiler. Biz de kabul ettik.

12 Temmuz sabahı bahsedilen oteli aradım ve bizim rezervasyon bilgilerimizin görünmediğini söylediler. Sonrasında Jolly Tur'u tekrar aradım ve otelle görüştüğümde rezervasyonumun görünmediğini, il dışından gelip ailemle beraber kalmayı planladığım otele gittiğimde mağduriyet yaşayacağımı söyledim. Ayarlamaya çalışıyoruz dediler.

Sürekli bir bahane öne sürdüler ve neticesinde öğleden sonra saat 15:00’ü geçtiği için ve 24 saatten az bir süre kaldığı için Jolly Tur’un çağrı merkezindeki arkadaşlar herhangi bir dönüş yapmadığı için rezervasyonumu iptal ettirdim. İnsanları mağdur etmek bu kadar basit olmamalı. Demek ki tercih edilmeyecek bir turizm seyahat acentesiymiş, bunu öğrenmiş olduk. Sayenizde teşekkürler.

Hasan sonuçtan memnun değil

25 Temmuz 2023 16:57