Aşkın sonuçtan hiç memnun değil

28 Ağustos 2023 00:21

11.08.2023 çıkışlı otobüsle büyük İtalya turuna katıldık. Venedik'te kalınan otel tam bir facia. Odalar ve koridorlar eski yurtlardan bozma gibi duruyor. Odalar, perdeler ve duvarlar çok kirli. Elektrik prizleri ve lamba anahtarları kırık. Banyolar çok kötü, havalandırma kapaklarında toz birikmiş, duşakabine çok küçük, zor yıkanılıyor. Buraya kadar fiziksel şikayetler. Kahvaltıya indiğimizde tabak başı bırakılan bayat sert bir kruvasan ile karşılaşıyorsunuz. Kahvaltı namına hiçbir şey yok. Kruvasanı dişleriniz keserse, bayat paket ekmeklere bal sürüp yiyebilirseniz şanslısınız. Bir de kahvaltı salonuna bir çalışan bırakılmış. Herkesi azarlıyor. Oraya oturma, sandalye çekme, çocuklar için paketli gıdalardan alma tarzında konuşmalar. Belki de ırkçı bir tutum davranış gibi yorum yapabileceğimiz tavırları ile ekstra rahatsız olduk. Ben, ailem, birlikte katıldığım arkadaş grubum ve tur zamanında samimiyet kurduğum ailelerin ortak düşüncesi bu yönde idi. Venedik'te kalacağımız 2 gün için en azından başka bir otelde kalabilme umuduyla yapılan şikayetlerden hiçbirine dönüş olmadı. Orada 2. Günde kaldığımız için ayrıca mağdur edildiğimizi düşünüyoruz. Böyle bir otel ile çalışmanızı isminize yakıştıramadım. Böyle bir oteli ve çalışanın tutumunu hak etmediğimizi düşünüyorum. Ayrıca tur güzergahı yanlış paylaşıldı. Neredeyse Türkiye'den çıkarken öğrendik. Böyle bir hata da olmamalıydı. Mağduriyetimizin giderilmesini istiyorum.

28 Ağustos 2023 13:24

Jolly tura email olarak attığım şikayete; 28.08.2023 tarihinde saat 13:03 de ''işleme alındı'' diye mesaj geldi. 28.08.2023 tarihinde saat 13:07 de ''işleminiz sonuçlandırılmıştır'' diye mesaj geldi. Nasıl ve neye göre. Ne karar verdiğinizden haberim olsa iyi olur.

10 Mayıs 2024 23:22
Bebekli Aileye Hüsran: Joly Tur İtalya Macerası
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

24 Ağustos 2024 16:56
Tahir sonuçtan hiç memnun değil

25 Haziran 2024 11:27

27 Haziran 2023 19:59