Jaguar Servis Sorunu Arayan Soran Yok

14 Eylül 2024 11:43

2 ay önce Borusan'dan Jaguar I-Pace marka araç aldım. Araçta hibrit akü arızası yazdı. Mersin Tarsus Borusan'a götürdüm, orada onarım yapamadıklarını, Ankara'ya yollamaları gerektiğini söylediler. Tamam dedim, bir hafta oldu. Beni ne arayan var ne soran.
Ben aradığımda ne zaman onarılacağı belli değil, parça bekleniyor. Parça İngiltere'den gelir ise aylarca beklemem gerekiyormuş.
İkame araç istiyorum. Öyle bir hizmetimiz yok diyorlar. Lütfen sorunuma bir an evvel çözüm istiyorum. Ben arabasız ne yapacağım?

26 Eylül 2024 18:22

Aracım 1 aydır serviste doğru düzgün açıklama yok parça bekliyoruz diyorlar ne zaman geleceği hala belli değil İkame araç talebime verdikleri cevapsa şu an ikame aracımız yok koskoca Borusan 15 yıldır otobüse binmeyen ben otobüsle işe gidip geliyorum hiçbir açıklama yok

14 Eylül 2024 11:26

Jaguar marka aracım serviste 2 ay önce aldığım araç hibrit akü arızası verdi garantili olmasına rağmen ikame araç vermiyoruz diyorlar arabasız kaldım Ne kadar daha bu durumda kalacağım diyorum parçanın gelmesi aylar bulurmuş jaguarın neden tutulmasını ortada öve öve sattılar arıza durumunda Borusan sayfasında da yazıyor İkame araç ama vermiyorlarmış

14 Eylül 2024 12:02 (Şikayetten 19 dakika sonra)

Sayın Müşterimiz, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup, kayıt altına alınarak ilgili birimlerle paylaşılmıştır. Konu ile ilgili Müşteri İlişkileri Danışmanımız size en kısa sürede dönüş sağlayacaktır. Saygılarımızla, Jaguar İletişim Merkezi

26 Eylül 2024 18:26

Bu bir cevap değil lütfen bir çözüm bekliyorum dünya para verip Borusan markasına güvenerek aldım lütfen sorunumu çözün toplu taşıma ile hayatımı devam ettiriyorum dünya para ödedim Borusan'a güvenerek Jaguar araç aldım çok pişmanım

Harvy
Harvy

Selamlar geçmiş olsun öncelikle. Probleminiz çözüldü mü acaba çok merak ediyorum çünkü bu aracı almayı düşünüyorum güncel fikriniz önemli benim için dönüş sağlarsanız çok sevinirim teşekkürler

Cihan sonuçtan hiç memnun değil

Sürekli Arızalanan Jaguar I-Pace İçin İkame Araç Verilmemesi Mağduriyet Yaratıyor

Cihan
03 Eylül 2025 03:11

Jaguar İ Pace Şikayeti

Görkem
22 Eylül 2023 22:37
Özgün sonuçtan hiç memnun değil

Jaguar Aracımın Bir Türlü Tamir Edilememesi Ve Haksız Alınan Ücret

Özgün