Mevlüt sonuçtan hiç memnun değil

Jaguar E-Pace Servisinde Sürekli Arıza Sorunu

Mevlüt
25 Kasım 2024 06:14

Merhabalar,

2018 model Jaguar E-Pace arabamı 5-6 ay önce, yani 2024 yılı Haziran veya Temmuz ayında, normal bakım için Avcılar Borusan Oto'ya gönderdim. Servis, ilk etapta aracın normal yağ ve benzeri bakımlarının yapılması gerektiğini bildirdi. Sonrasında, servisten ilgilenen arkadaş beni arayarak aracın V kayışının değişmesi gerektiğini bildirdi. Ben de V kayışının değişimi için onay verdim. Buraya kadar her şey normaldi. Daha sonra, bakım sonrası aracımı teslim aldım. Aradan 3 ya da 4 hafta geçtikten sonra motor arıza ışığı yandı. Ben de aracı sadece arıza nereden kaynaklanıyor diye sanayide bir yere götürüp baktırdım. Sanayideki servis, bana arabanın V kayışının değişmesi gerektiğini söyledi. Ben de bunun üzerine aracın kayışının daha 3-4 hafta önce değiştiğini söyledim. Arıza kaydına baktırdıktan sonra problemi Avcılar Borusan Oto servis danışmanını aradım ve aracın V kayışından ya da servis bakımından sonra arıza ışığı yandığını söyledim. Servisteki arkadaş bununla alakalı olmadığını söyledi ve tekrar randevu alarak aracı benden kontrol için aldırdı. Araç tekrar kontrole gitti ve araçta herhangi bir şey yok, her şeyin normal olduğunu söyleyerek aracımı 2-3 gün içinde geri teslim etmek için gönderdi. Aracı bize teslim etmeye gelen arkadaş gittikten sonra, yani biz vale arkadaşını otobüs durağına bıraktıktan sonra, araç aynı şekilde motor arıza ışığı tekrar yandı. Bunun üzerine servisi derhal yine aradım. Servis bana arabada herhangi bir sıkıntı olmadığını, baktırmak istersen aracı getir baktırayım ama vale gönderemem, işlerimiz çok yoğun dedi ama arabada herhangi bir sıkıntı yok, problem çıkmaz dedi. Bunun üzerine aracımın camında çatlak vardı ve cam değişimi için önceden randevu almıştım. Camın 2-3 hafta içinde ya da en geç 1 ay içinde geleceği söylenmişti. Servisteki arkadaş, araçta herhangi bir şey yok, her şey çok normal, ben test sürüşünü yaptım, problemsiz deyince ben de servisteki arkadaşa problem yok diyorsanız o zaman 2-3 hafta sonra cam değişimine aracı getirince baktırırız diyerek anlaştık. Ama servisteki arkadaş aracı mutlaka getir, baktır diyemedi. Zaten ilk bakımın 2. kontrolü yapıldı ve bundan sonra birkaç gün aracı kullandım. Aracı kullanırken araç ötmeye başladı. Aracı tekrar servise gönderdim, turbo arızası var dedi ve 237 bin masraf çıkardı ve yaptırdım. Araç teslim edilmeye geldi ve edildi ama hemen yine motor arıza ışığı yandı. Hatalarının bedelini ben ödüyorum.

25 Kasım 2024 09:22 (Şikayetten 3 saat sonra)

Sayın Müşterimiz, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup, kayıt altına alınarak ilgili birimlerle paylaşılmıştır. Konu ile ilgili Müşteri İlişkileri Danışmanımız size en kısa sürede dönüş sağlayacaktır. Saygılarımızla, Jaguar İletişim Merkezi

Caner
26 Mayıs 2023 13:36

Land Rover Borusan Oto Avcılar Servisinde Tamir Süreci Ve İkame Araç Sorunu

26 Ağustos 2024 12:03
Özgün sonuçtan hiç memnun değil

Jaguar Aracımın Bir Türlü Tamir Edilememesi Ve Haksız Alınan Ücret

Özgün
16 Mayıs 2023 14:38
Cihan sonuçtan hiç memnun değil

Sürekli Arızalanan Jaguar I-Pace İçin İkame Araç Verilmemesi Mağduriyet Yaratıyor

Cihan
03 Eylül 2025 03:11