Land Rover Borusan Oto Avcılar Servisinde Tamir Süreci Ve İkame Araç Sorunu

26 Ağustos 2024 12:03

Borusan Otomotiv Avcılar Servisi'ne 20.08.2024 tarihinde Range Rover Velar marka aracımı sarı ikaz motor ışığı yandığı için bıraktım ve bana EGR ünitesinden arızanın kaynaklandığını, garantiden yapılacağını söylediler. Ellerinde EGR ünitesi olmadığı için yurt dışından 4 hafta parça bekleneceği iletildi. Buna karşılık ikame araç istedim fakat ikame araçta sıra var, elimizde araba yok cevabı aldım ve ikame araç verilmedi! Böyle kurumsal ve büyük bir firmanın bu şekilde müşteriyi mağdur etmesi akıl alır gibi değil, 1 ay arabasız kalmaya mahkum ediyorlar. Kendi ellerinde parça olmamasından dolayı Borusan ve Range Rover pişmanlıktır!

26 Ağustos 2024 11:45

Borusan otomotiv Avcılar servisine 20.08.2024 tarihinde Range Rover velar marka aracımı sarı ikaz motor ışığı yandığı için bıraktım ve bana e g r ünitesinden arızanın kaynaklandığını garantiden yapılacağını söylendi ellerinde e g r ünitesi olmadığı için yurt dışından 4 hafta parça bekleneceği iletildi, buna karşı ikame araç istedim fakat ikame araçta sıra var elimizde araba yok cevabı aldım ve ikame araç verilmedi! Böyle kurumsal ve büyük bir firmanın bu şekilde müşteriyi mağdur etmesi akıl alır değil 1 ay arabasız kalmaya mahkum ediyorlar kendi ellerinde parça olmamasından dolayı Borusan ve Range Rover pişmanlıktır!

26 Ağustos 2024 12:15 (Şikayetten 12 dakika sonra)

Sayın Müşterimiz, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup, kayıt altına alınarak ilgili birimlerle paylaşılmıştır. Konu ile ilgili Müşteri İlişkileri Danışmanımız size en kısa sürede dönüş sağlayacaktır. Saygılarımızla, Land Rover İletişim Merkezi

Ediz
Ediz

Merhaba numaranızı yazar mısınız Ankara bayinde bu tip durumları çözebiliyoruz ücretsiz irtibat kuralım sizler ile

Zafer
Zafer

"Gerçekten çok üzücü bir durum. Bu kadar uzun süren bir mağduriyet, özellikle de lüks bir araç sahibi olarak, kabul edilemez. Borusan Otomotiv'in müşteri memnuniyetini ve marka değerini göz ardı etmesi büyük hayal kırıklığı yaratıyor. Umarım en kısa sürede hakkınız olan çözüm sağlanır ve bu mağduriyet sona erer. Yanınızdayım, gelişmeleri merakla bekliyorum."

Land Rover Borusan Oto 2 Aydır Aracımı Servisten Çıkaramadı

10 Haziran 2024 17:27
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

29 Nisan 2024 14:26