Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

29 Nisan 2024 14:26

Merhabalar, ismim Y**** S**** G*****. 01.12.2023 tarihinde Adana-Mersin Borusan bayisinden sıfır kilometre Range Rover marka Velar model araç satın aldım. Aracı 2.000 km'de iken Ankara'da motor arıza lambası yandı. 30.12.2023 tarihinde çekici ile Ankara Esenboğa Borusan bayiine çekildi. 15.01.2024 tarihinde aracımı teslim aldım; fakat aradan bir ay geçmeden sol arka stop lambasında arıza meydana geldi. Servisle görüşme sağladık ve aracın servise çekilmesi yönünde bilgi aldım. 13.02.2024 tarihinde Adana-Mersin Borusan bayiisine gittim. Bugün 29.04.2024 tarihindeyiz ve aracımın stop lambası hala değişmedi. Parça bekliyoruz. Sıfır kilometrede araç alıyoruz ve maalesef bu süreçte sorunlar yaşıyoruz. Bu süreçte bana dört adet ikame araç tahsis edildi. İlk araç Discovery modeliydi; ancak o da 36 saat sonra motor arıza lambası yaktı. Şimdi Jaguar marka bir araç tahsis edildi ve bu araçta da aynı motor arıza lambası problemi yaşandı. Yaşadığım sorunlar bu şekildedir.

29 Nisan 2024 14:27 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Sayın Müşterimiz, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup, kayıt altına alınarak ilgili birimlerle paylaşılmıştır. Konu ile ilgili Müşteri İlişkileri Danışmanımız size en kısa sürede dönüş sağlayacaktır. Saygılarımızla, Land Rover İletişim Merkezi 0850 252 30 30

Land Rover Borusan Oto Avcılar Servisinde Tamir Süreci Ve İkame Araç Sorunu

26 Ağustos 2024 12:03

Yeni Araçta Sürekli Motor Arızası: Güvenlik Tehlikesi Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

Yusuf
22 Kasım 2024 14:43
Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Sürekli Motor Arızası Ve İkame Araç Sorunu

Uğur
30 Ocak 14:21

Yeni Range Rover Velar'da Tekrarlayan Motor Zinciri Arızası Ve Değişim Talebi

Abdurrahim
15 Mayıs 20:05
Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Land Rover Velar Motor Arızası 1 Yılda 4 Kez

Muhammed