15 Aralık 2023 23:36

Yurt dışında bulunduğum tarihler arasında, herhangi bir SMS ya da e-posta bilgisi verilmeden doğalgaz sayacım değiştirilmiş. İşlem sonrasında kapıya bırakılan bilgilendirme formunda, tarih ve işlem bilgileri boş bırakılarak gidilmiş. Hangi işlemin yapıldığı hakkında bir tüketici olarak bilgi sahibi değilim. Yurt dışından eve geldiğimde ocağımın çalışmadığını ve sıcak suyun gelmediğini fark ederek acil müdahale ekipleri için kayıt oluşturdum. Gelen teknik personel kombinin arızalandığını bildirdi. Sorun şu ki, çalışır durumda bıraktığım ve hiç sorun yaşamadığım kombim, İzmir Gaz'ın sayaç değişikliği sonrası arıza verdi. Konunun benimle ilgili olmadığı aşikar. İzmir Gaz personeli kombinin yetkili servisini çağırmam gerektiğini söylese de, bu sorumluluğu tüketici olarak kabul etmiyorum ve masrafların İzmir Gaz'ın hatası sonucu olduğunu düşünüyorum. Bunun sonucunda kombi dahil tüm giderlerimin İzmir Gaz tarafından karşılanmasını talep ediyorum. Aksi takdirde yasal yollara başvuracağımı bildirerek, konuyla ilgili ivedilikle dönüş beklemekteyim.

Esengül sonuçtan hiç memnun değil

Başkent Doğalgaz Gaz Basıncı Ölçülmedi

07 Aralık 2023 12:33
Ali sonuçtan hiç memnun değil

23 Nisan 2025 18:21
İlke sonuçtan memnun

27 Temmuz 2023 10:55
"Teşekkürler."

Sertaç
27 Ocak 2024 01:30
Tüketicisini Mağdur Eden İzgaz!