İzmir Doğalgaz Açma İşlemi Servis Sorunu

31 Aralık 2023 19:40

İzmir Doğalgaz'dan abonelik işlemi yaptım. Askeri personel olduğum için gaz açma işleminin cumartesi günü yapılmasını istedim. Saat için randevu almak istedim. Müşteri hizmetleri bana, saati gelecek ekip sizi aradığında söyleyebilirsiniz, dediler. Tamam dedim. Cumartesi günü servis beni sabah 10.20'de ve 10.24'te aramış; o arada görevde olduğum için telefonu açamadım. Geri aradığımda bana adrese geldiklerini, fakat beni bulamadıklarını söylediler. Durumu anlattım; gaz açma ekibi bana adrese gelmeden 5 dakika önce aradıklarını ifade etti. Ben de bu duruma tepki gösterdim. 'Ya ben hastanede olsam ya da başka bir yerde olsam' dedim. Onlar ise 'Biz bu şekilde çalışıyoruz' dedi. Firma, adresime gelmeden 1 gün önce arayıp bana saat kaçta geleceklerini bildirmek zorunda. Ne olursa olsun ben de kendimi ona göre, o saate göre ayarlarım. 5 dakika öncesinden aranmak nedir? Bu durumu müşteri hizmetlerine ilettim; onlar da bana adresinize gelmeden 1 saat önce arandığınızı söyledi. Kimin ne dediği belirsiz. Ben bu durumdan şikayetçiyim ve mağduriyetimin en kısa sürede giderilmesini talep ediyorum. Ayrıca bu durumun genel olarak düzeltilmesini istiyorum. Kimse benim gibi sorun yaşamasın.

30 Aralık 2023 16:13

09 Ekim 2024 15:09