Tolcay sonuçtan memnun

07 Kasım 2024 12:34
Tolcay'ın Teşekkür Mesajı
“Sorunum aynı gün içerisinde çözüldü çok teşekkür ediyorum. Ama ürünü teslim alırken karşılaştığım tavırlar bu firmadan son alışverişim olduğunu bana iyice hissettirdi. Hakkımı aramamın bu kadar sorun olacağını bilmiyordum. Her şey için teşekkürler, bir daha görüşmemek dileğiyle”

25.05.2024 tarihinde İtopya Airport mağazasından satın almış olduğum bilgisayarı 27.07.2024 tarihinde kendi kendine kapanması şikayeti ile İtopya Airport servisine teslim ettim. 07/08/2024 tarihinde "Temiz kurulum ve yük testleri yapıldı. Herhangi bir arızaya rastlanmadı." yazısı ile geri teslim ettiler. Bilgisayar aynı hatayı vermeye başlayınca 13/10/2024 tarihinde tekrar İtopya Airport servisine teslim ettim. Teslim sırasında bana yasal servis süresinin 20 iş günü olduğunu belirttiler. Bugün (07/11/2024) servisi arayarak bilgi almak istedim ve yasal sürenin yarın biteceğini belirttim. Bana ürünleri 16 Ekimde kargoladıklarını belirterek, yasal sürenin 16 Ekimde başladığını ilettiler. Yani yanlışlıkla ürünü unutup 15 gün bekletseler yasal sürenin 15 gün sonra başladığını söyleyecekler. Benim elimdeki evrakta teslim tarihinin 13 Ekim olduğunu ve onların kargoya verme sürecinin benim sorunum olmadığını bildirdim. İtopya ürünü satarken süslemesini biliyor ama sonrasında asla ürünlerinin arkasında durmuyorlar. Bilgisayarım aynı sorundan dolayı iki kere servise gittiği için ve yasal süreyi bile doğru hesaplayamadıkları için yarın gün sonu itibariyle firmaya hukuki süreç başlatıyorum.

07 Kasım 2024 12:51 (Şikayetten 17 dakika sonra)
Tolcay
11 Kasım 2024 20:15

Erol sonuçtan hiç memnun değil

İtopya'dan Sipariş Sürecinde Yaşanan Aksaklıklar Ve İletişim Sorunları

23 Mart 16:05
Berkay sonuçtan hiç memnun değil

12 Aralık 2023 15:53
Seçil sonuçtan hiç memnun değil

01 Ağustos 14:42
Sıfır Alınan Bilgisayar Arızalı Çıktı, Servis Sorunu Çözmüyor

İtopya.com Arızalı Ürün Gönderip Rezil Etti. Memnuniyet Sıfır.

24 Ağustos 2024 21:00
Servet sonuçtan hiç memnun değil

İtopya'da Arıza Tespiti Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

08 Şubat 17:07