Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

İtopya Bilgisayar İtopya Pişmanlığı Ve Yaşadıklarım

24 Temmuz 2024 11:29

İtopya üzerinden 17 Temmuz günü bir hazır sistem satın aldım. Gönderdikleri hazır sistemdeki damperli camı nasıl olduysa delerken kırmışlar ve vidasını yapıştırmışlar. Hazır sistem alıyorum, işlemcinin kutusu yok, enteresan bir kutuya işlemci fanını koyup göndermişler. En komiği de hazır sistem aldım, power kablosu bile göndermemişler. Bugüne kadar hep sustum fakat bu markadan ne zaman alışveriş yapsam beni bin pişman ettiler.

24 Temmuz 2024 11:42 (Şikayetten 13 dakika sonra)
24 Temmuz 2024 12:35

Bedava kasa değişikliği yapmadınız. Ben parasını verip 650 80+ ekstra olarak ekledim siparişime bu birincisi 2. İse kasa uyumsuz olsa bile sen bana yeni kasayı gönderirken damperli cam kısmını kırıp oraya onu tutturup gönderemezsin. Yasal olan bütün haklarımla beraber başvurularımı yapacağım.

24 Temmuz 2024 12:39

Ekstra olarak gönderdiğiniz ana kart kutusu bile yırtık sıvı soğutucuyu açarken arkadaşlarınız yırtmış. Ben bunları söylemiyorum bile Sadece bana açıklama yapın damperli cam kısmındaki vidanın tuttuğu yeri nasıl kırıp bu şekilde gönderdiniz bunu öğrenmek istiyorum.

24 Temmuz 2024 13:12
24 Temmuz 2024 15:49

Siz problemin kargo olmadığını anladınız ama burada gösteriş olsun diye yazı yazan bir müşteri temsilcisi olduğunu sana hatırlatmam gerekiyor senin de bunu hatırlaman gerekiyor. Kasanın montajını yapan sizsiniz damperli tarafını tam 3 yerinden delmeye çalışmışsınız kasanın ne durumda olduğunu bile bilmeden otomatik makrolarınla beni makrolamaya devam et. Bu kasayı sizden başka kim açıp denetliyorda cam tarafını 3 yerden delebiliyor. Öyle bir delmişsiniz ki kasada 3 tane matkap izi var bunu da kargoya yıkarsınız neyse dediğim gibi yasal haklarımı arayacağım

20 Mayıs 2025 13:01

07 Ekim 2024 17:42
Durmuş sonuçtan hiç memnun değil

03 Ekim 2024 11:54

08 Ekim 2024 14:16
Emrullah sonuçtan hiç memnun değil

21 Kasım 2023 15:15