Erkan sonuçtan hiç memnun değil

İstikbal Yatakta Hayal Kırıklığı: Çökük Yatak Ve Yetersiz Servis

24 Aralık 2024 16:20

26-09-2024 tarihinde 160x200 Clima Wool Prime diye İstikbal'in en iyi yatağını aldım, 15-20 gün sonra geldi. Yatak 1-2 ay içinde yatılan yerler çukurlaştı, ortası gözle görünür bir şekilde tepe kaldı. Servisi aradık, Kasım ayı ortasında 24 Aralık'ta servis geldi. Bazadan kaynaklı olmadığını fotoğrafladı, belgeledi ve sayım dolayısıyla 15 Ocak'tan sonra tekrar gelip yatağı fabrikaya göndereceğini söyledi. Pedlerinden olabilir, değiştirirler dedi ve gitti. 18.844 TL para verip rezil olduğuma mı, doğru düzgün sağa sola dönmeden uyuyamadığıma mı yanayım? Dahası, ilerde başımıza gelecek; fabrikaya giderse Allah bilir kaç ayda gelecek, gelen aynı mı olacak belli bile değil. Hiç kimseye artık İstikbal'in kapısından geçmem.

24 Aralık 2024 16:26 (Şikayetten 5 dakika sonra)

25 Aralık 2024 09:25

Sayın İlgili Tüketicimize gerekli bilgi aktarımı yapılmıştır. Konuyu bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, istikbal Müşteri Hizmetleri

Erkan
Erkan
25 Aralık 2024 09:36

Arayan müşteri temsilcilisi arızalı bile olsa yatağın değişiminin yapılmayacağını söyledi bende bugün yarın kaymakamlığın Hakem Heyeti'ne şikayette bulunacağım ya yenisi ile değişim ya da geri iadesi için

Murat
Murat

Dosdum aynı hatayı bende Bellona'da yaptım Hakem Heyeti'ne başvurdum senin gibi ya değişim ya iade diye 1.5 sene sürdü beni hakli gördüler yatak serisinden olmadı için para iadesi yaptılar sıkıntı şu ben yatağı aldimda 3 bine almıştım o zaman mahkeme sonuclandinda aynı yatak 10 bindi demem o ki sakin para iadesi isteme değişim iste serisi yoksa üst modeli vermek zorundalar miş ben bunu geç öğrendim

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Çöken Yatak Ve Yetersiz İade Süreci Nedeniyle Mağduriyet

22 Ekim 2025 14:13
Dilara sonuçtan hiç memnun değil

07 Kasım 2024 10:55
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

İstikbal Yatakta Çökme Sorunu Ve Yetersiz Servis Desteği

Hüseyin