27 Ekim 2023 23:5711.389

Dünya para ver mağdur ol ne demek şimdi anlatacağım; İstikbal'ın kalite problemi ve mağduriyet dolu. Yatak odası oturma grubu süreci, İstikbal'den plato koltuk takımı vista yatak odası seti aldım çeyizime düğünüme birkaç ay önce kurdurdum evime aldığımdan beri temmuz 15'te düğünüm oldu. İlk aydan kurulumda hasar alan yatak odası dolabının parçasını değiştirmek için aylarca çabaladım, bir kez yanlış parça getirdiler, bir kez rötuş boyası getirdiler siyah parçaya beyaz renk geri gitti. Bir kez konsol parçası getirdiler konsol satmamalarına rağmen. En son doğru parçayı getirip değiştirdik ama onda da eksik vida yerlerini gizleyen yapışkanlarını getirmediler hala yok onlar. Yarım yamalak da olsa hallettik ama asıl önemli konu İstikbal'ın en pahalı koltuklarından olan plato koltuk seti tam bir facia aldığımdan beri iki kişi yaşadığımız evimizde ilk aydan koltuğun dikişleri attı. Çökme oldu. Kumaşında sorunlar vardı dedim bunu kabul etmiyorum. Ben birebir değişim istiyorum. Biz değişim yapamayız fabrikaya göndereceğiz dediler. İstemeye istemeye kabul ettik, fotoğraf belgeli başvurdum kaç defa en son dediler.

Çağrı mobilya bakıyor servis gelecek alacak e alırsa biz nerede oturacağız dedik tek tek alacağız. Koltukları dediler ve Kayseri'deki fabrikaya gönderip yaptıracağız. Eylül 21'de alınan koltuklarım yasal sürecin çok ötesinde bugün 27 ekimde geldi ve olduğu gibi dikişler sorunlu kumaş değişmemiş olduğu gibi koltuk yine tam facia gelen ekibe tutanak tutturdum ve ben paramla mağdur oldum, geçen sene çeyiz diye 10 asgari ücret nakit verdiğim takıma şu an güncel fiyatı da 69 bin tl olan bu koltuktan pişmanım birebir değişim istiyorum artık, aksi takdirde her sosyal medyada mecrada elimden geleni yapacağıma emin olabilirsiniz, servis mevcut yasal sürecin çok ötesine geçti ve ciddi kalitesi servisi eski İstikbal'den çok çok uzak artık. Tüketici hakem heyetiyle misliyle değişim olarak başvuracağım. Bu hafta misafir gelecek evde koltuk yok ne misafir kabul edebiliyorum ne de huzur bıraktınız evde.

28 Ekim 2023 00:00 (Şikayetten 2 dakika sonra)

3 Kasım 2023 20:03

Servis geldi yazdı tuttu tutanaklarini. Koltukta sorunlar zaten doluyla vsr servis 37gun mağduriyet yapmış servise giden mal yapilmadsn gelmiş vsvs Tüketici Mahkemesi'ne vermekten başka çıkar yol kalmadı bakalım kim rezil olacak göreceğiz

7 Aralık 2023 20:05

İstikbal'in eksperi görevlisi geldi tutanaklar tutuldu koltukların sorunlu olduğu tamire gidip 37gun gelmeyen koltuğun biri kafalarına göre içine dolgu yapmışlar. Kumaş ve dikişler olduğu gibi atık alt taban yırtık geldi ben istikbalde bıktım artık, Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum mahkemeye verdim bakalım hak hukuk adalet nasıl olurmuş göreceğiz

15 Aralık 2023 11:27

24 Şubat 2024 15:36

Tüketici Hakem Heyeti üründe kusurlar olduğunu raporlarla ve bilir kisi gelip inceleyerek rapor tutarak yazdı, hakli davam ilk ürün tesliminde dahi olan sorunları bayi çözebilecekken basinsan savması ilgilenmemesi sebebiyle dava açmak zorunda kaldım, ( İzmir Menderes mobiya şehrindeki İstikbal bayi) ile 3aylik mahkeme sonuçlandı ben kazandım... Plato koltukla alakalı bir sürü benimle aynı sorunu yaşamış insanlar dolu şikayetlere hep baktım, urunu başka ürünle değişim istedim olmaz dediler bakalım gelen seridede aynı sorunlar olursa mahkemeye yine başvuracağım, Cesarete ihtiyacı olup Hakkını aramak isteyenlere referans olsun bu yazım,

15 Temmuz 2024 17:47
Eki aç
Eki aç

Yılan hikayesine dönen koltuk takımında son gelişmeler ve sonuç. İzmir Kısıkköy istikbale yolunuz düştüyse bu yazımı okumadan geçmeyin Tüketici Hakem Heyeti sonucu plato setinin yenisine hak kazandık ama o kadar şikayet ve sorun var ki bu seride şikayetle memnuniyetsizliklerle doluydu bizde başka bir emsal koltuk takımıyla değiştirelim dedik ama tabii ki karşı taraf allem kullem oyunlarını sevdiğinden kabul edilmedi diretince az görüşme yapılmış dendi İstikbal merkezle bize senin 82bin olan setin 66bin bana geliş fiyatıyla sayarım buradan farklı bir koltuğu sec onu da yazan liste fiyatına satarız dediler yani kısacası 3segment alt koltuğa üstüne para vererek 7bin tl bir de 73bine çaresiz bir tane set seçtik. 45gun teslim denildi tabii ki mart 31di seçtiğimizde temmuz 6sinda 3 ayı geçmiş defalarca arayarak zar zor teslime ikna ettik ama tabii ki bunu da yapamadılar gelen köşe takımında köşeyi yanlış getirmişler tekliler yırtık kirli bir set geldi tabii ki mahkeme süreci sonra dediklerini illa ki kabullendirme ve sonra geç gelmesi, sonrada hatalı eksik sorunlu gelmesi, sebebiyle seti istemedim. Bana sorunsuz koltuk getirin dedim. 3gun sonra biz sözleşmeyi feshedelim benim ortağım size koltuk göndermek istemiyor denildi. Parasını ödediğim aylardır beklediğim malı düzgün teslim daha edemiyorken bir de keyiflerine göre sözleşme feshedilmek istendi. Ve komik olan benim setim plato 85bin şu an bana En son yapılan sözleşmede 73bin yazmasına rağmen 70bin veririm dahada fazlasını asla vermem denildi bu isin çıkar yolu da yoktu. Ya kavga edeceksin basın belaya girecek ya da kabul edeceksin Allah bunlardan çıkarsın deyip beddua edeceksin ben bedduamı ettim aldım 70bini bunlar evraklı fotoğraflı evimde guv kamerası dahil her şeyi de mevcuttur. Kısacası Allah İzmir İstikbal Kısıkköy öz. N firma sahibiyle alışverişi düşünenlere sabir versin ve başımdan geçenleri yazıyorum örnek alin

Serkan
Serkan
Benzer Şikayeti Var
8 Nisan 2024 17:29

Kıymetli kardeşim aynı takımdan bizde aldık. Döşemede ve süngerlerde hata vardı. Servis geldi hatalı dedi bayii kabul etmedi mahkemeye verdik bilirkişi olacak şahıs kullanıcı hatası diye rapor tutmuş. Allah sorsun deyip kapattık konuyu. Ama bin pişman olduk aldığımıza. Hakkımı helal etmiyorum. Bende dünya para verdim o zaman.

Fatma
Fatma
Benzer Şikayeti Var
15 Mart 2024 09:50

Bende gri olanlarda solma yaşadım. Servis geldi sorun yok dedi. Satıcı bayi ilgilenmedi bile. Tüketici Hakem Heyeti'ne para iadesi için başvurdum.

İstikbal
16 Ağustos 2024 09:392.486

Yeni evlendim ve eşimle beraber gittik mobilyalarımızı İstikbal'den aldık ama alıp alacağımıza pişman olduk. Ne bir kali...

İstikbal Mobilya: Hayal Kırıklığı Ve Mağduriyet

Özge
20 Kasım 2024 02:353.093

1 yıl önce bütün mobilyalarımı İstikbal'den aldım. Kurulum yapıldıktan sonra doğru düzgün kullanmama rağmen, oturma grub...

Aziz
22 Ocak 2025 19:042.633

İstikbal'den Plato koltuk takımı aldık. Gelen üçlü koltuk sökük ve topak topaktı. Gelen servisi aradığımızda 'Biraz kull...

Tümünü Gör
İstikbal Koltuk Takımında Potluk

İstikbal KoltukTakımında Potluk

İmran
İstikbal Oturma Grubu Dikiş Kısımlarında Açılma Oldu!

İstikbal Oturma GrubuDikiş Kısımlarında Açılma Oldu!

Jiyan
İstikbal Mitra Kumaş Sıkıntısı!

İstikbal Mitra KumaşSıkıntısı!

Ferhat
İstikbal Çökme Meydana Geldi Atölyeye Götürüldü Değişen Bir Şey Olmadı İki Hafta!

İstikbal ÇökmeMeydana Geldi Atölyeye Götürüldü Değişen Bir Şey Olmadı İki Hafta!

Sumeyra
İstikbal  Koltuk Takımı Şikayeti!

İstikbal  KoltukTakımı Şikayeti!

Neslihan
İstikbal Hani Müşteri Memnuniyeti?

İstikbal Hani MüşteriMemnuniyeti?

Nuran