Filiz sonuçtan hiç memnun değil

01 Mart 2024 21:23

Merhaba, 1 buçuk sene önce çok beğenerek ve severek aldığım Antrasit renk lena koltuk takımım uzunca bir süre önce rahatsız edici seviyede sarımtırak lekelenmeye başladı. İlk zamanlar neden olduğunu anlayamadım, lekeli yerleri sildim ama yok hiçbir türlü geçmiyor. Daha sonra farklı yerlerde de zamanla tekrar sarı ve siyah renkte lekeler oluşmaya başladı. Antrasit olan tekli ve üçlü koltuktaki renkte solma ve tüylenme oluştu. Zor koşullarda taksitini ödediğim koltuk takımımın 1 senede bu hale gelmesi beni çok üzdü. Kumaşından mıdır yoksa renginden mi anlayamadım ama ilk halinden eser yok. Yıpratıcı hiçbir şey sürmedim ve kullanmadım. Antrasit renk lena koltuk takımım için sizlerden geri dönüş bekliyorum. Yılların İstikbal'i bu kadar kalitesiz ürün yapamaz diye düşünüyorum. Son derece mutsuzum.

01 Mart 2024 21:25 (Şikayetten 1 dakika sonra)

14 Mart 2024 10:12

Sayın İlgili, Tüketicimizin bildirmiş olduğu iletişim numaralarından ulaşılamamıştır. Konu hakkında iletişim hattımızı aradığı taktirde gerekli bilgi aktarımı yapılacaktır. Saygılarımızla İstikbal A.Ş. Müşteri Hizmetleri

06 Şubat 2024 17:01
İstikbal Lena Koltuk Takımı
Leyla sonuçtan hiç memnun değil

İstikbal Kumaş Çok Kötü

17 Ocak 2024 12:34
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Büşra
13 Ekim 2024 17:20
İstikbal Antrasit Koltuktaki Tüy Problemi
İlhan sonuçtan hiç memnun değil

21 Kasım 2023 13:29

İstikbal Kategorileri