İstikbal Felix Koltuk Takımı Kalitesizliği!

29 Ekim 2023 12:34

İstikbal mobilyanın Felix koltuk takımını mart ayında aldık. Eşimin rahatsızlığı yüzünden dört ay hiç kullanılmadı. Hastane dönüşü kullanmaya başladık. Ama takım o kadar kötü ki İstikbal kaliteli diye oradan almıştık, maalesef ortası çöktü, otururken ses geliyor. Tabi olarak servisi çağırdık, servisin söylediği bu modelin şekli böyle ortası çökük oluyor dedi, berjerler tamire gitti nasıl olacak bilmiyorum. Üçlü koltuktan da aynı şekilde ses geliyor. Diğer koltuk takımım İstikbal'in lima modeli sürekli kullanmama rağmen ne bir çökme ne deforme oldu. Bu yüzden İstikbal'in sağduyusuna güvenip koltuk takımının değiştirilmesini istiyorum. Bütün alışverişlerimiz yataktan sehpa takımına kadar hepsi İstikbal'in.

29 Ekim 2023 12:35 (Şikayetten 1 dakika sonra)

01 Kasım 2023 09:01

Sayın İlgili Tüketicimize gerekli bilgi aktarımı yapılmıştır. Konuyu bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, istikbal Müşteri Hizmetleri

Ahmet sonuçtan çok memnun

04 Aralık 2023 12:10

11 Aralık 2024 13:05

Lütfiye
13 Ekim 2023 12:05
İstikbal Talia Koltuk Takımı Tiftiklenmesi
Harun sonuçtan hiç memnun değil

Koltuk Takımı Kalite ve Servis Deneyimi Hakkında Şikayet

02 Mayıs 2025 15:28
koltuk-takimi-kalite-ve-servis-deneyimi-hakkinda-sikayet-1.pdf
Özge sonuçtan hiç memnun değil

20 Kasım 2024 02:35

İstikbal Kategorileri