Nazli sonuçtan çok memnun

Üsküdar'da Lağım Fareleri Tehlikesi

27 Ekim 2024 20:13

Çinili Mescit Sokak, Validei Atik Mahallesi, Üsküdar'da logarlarda lağım fareleri var ki giderlerden evlere fare geliyor. Tüm boruları kemirip eve kadar geliyorlar. Her türlü hastalığı getirebilirler. Belediye olarak ilaçlama yapılmıyor mu? Bu kaçıncı kez aynı sorunla uğraşımız. Yorulduk. Gereken ilaçlamaların yapılmasını istiyoruz.

Nazli
Nazli
27 Ekim 2024 20:35
Üsküdar'da Lağım Fareleri Tehlikesi

30 Ekim 2024 09:03 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli vatandaşımız, Başvurunuz 1-63462049683 numarası ile kayıt altına alınmıştır. İletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile başvurunuzu takip edebilirsiniz.

Değerli vatandaşımız, Başvurunuzla ilgili tarafınıza telefonla süreç hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Süreçlerimizin iyileştirilmesine katkıda bulunduğunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

Yasemin
Yasemin

Nazlı Hanım takılan çekwalf işe yaradı mı sorundan kurtulabildiniz mi bizim de alt giriş kat komşunun tuvalet deliğinden fare çıkıyormuş üst kata bana ulaşması için bir engel göremiyorum belediye ilaçlama yaptı ama işe yarayacak mı bilmiyorum kafayı yemek üzereyim psikolojim yerlerde yakında bir akıl hastanesine yatarım gibi geliyor;(((

Cânân sonuçtan hiç memnun değil

Kanalizasyon Fareleri Evimizi İstila Ediyor: Acil Çözüm Bekliyoruz

25 Şubat 2025 23:33
Kanalizasyon Fareleri Evimizi İstila Ediyor: Acil Çözüm Bekliyoruz
Secdenur sonuçtan çok memnun

24 Eylül 2025 10:05
"Şikayetime kısa süre içinde çözüm sağlandı teşekkür ederim."

14 Aralık 2023 11:54

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kategorileri