31 Mayıs 2024 21:42

Hocapaşa Mahallesi Tayahatun Sokak No: 2 ve 4 numaralı Fatih Gülhane tramvay durağının yanındaki binaların önünde bulunan sokak aydınlatmalarının birden fazla kez çalışmadığını BEDAŞ, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Fatih Belediyesi, CİMER ve elektrik idaresine bildirdik. Buralarda bulunan vatandaşların, turistlerin ve dükkanlarımızın güvenliği açısından bu ışıklandırmaların yanması gerekiyor. Lütfen, nereye ve nasıl başvurmanız gerektiği konusunda çözüm olacak şekilde bilgilendirin. Daha önce her yere yazdık fakat sonuç alamadık. BEDAŞ ve belediyeler bu konuda çok yetersiz kalıyor. Saygılarımla, Engin H*****.

03 Haziran 2024 11:22 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli vatandaşımız, Başvurunuz ile ilgili süreç devam etmektedir. En kısa sürede dönüş sağlayacağız.

Değerli vatandaşımız, Başvurunuzla ilgili tarafınıza telefonla süreç hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Süreçlerimizin iyileştirilmesine katkıda bulunduğunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

Ahmet sonuçtan çok memnun

30 Eylül 2024 19:33
Kadir sonuçtan memnun değil

24 Temmuz 2024 20:32

17 Mayıs 2024 04:21
İBB Yetki Alanında Bulunan Talebim İçin Üç Gündür Hizmet Alamıyoruz

15 Aralık 2023 21:09
İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstanbul Büyükşehir Ve K. Çekmece Belediyesi

12 Aralık 2023 09:46

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kategorileri