24 Temmuz 2024 16:14

İBB sürücü kartım, 2024 yılı Şubat ayında basılarak, PTT tarafından dağıtıma çıkarılmış ve tarafıma teslim edilmiş gözükmekte. Fakat, ben veya ailemden kimse teslim almadı. Teslim alındığına dair herhangi bir imza yok. Sürücü kartım Anadolu Yakası Posta Dağıtım Merkezi'nde de bulunamıyor. Çözüm için, 153 İBB ile görüştüğümde, beni öncelikle Anadolu Yakası Kartal'da bulunan İBB bürosuna kayıp formu doldurmaya, formu imzalattıktan sonra da İkitelli Belbim binasına teslim etmem gerektiğini söylediler. 2024 yılında yaşanılması istenilen bu eziyetin ivedilikle çözüme kavuşturulması ve PTT tarafından yaşatılan bu olumsuzluğun giderilmesi adına, tarafıma yeni kartın basılarak gönderilmesini talep ediyorum.

25 Temmuz 2024 16:38 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli vatandaşımız, Başvurunuz 1-61729156964 numarası ile kayıt altına alınmıştır. İletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile başvurunuzu takip edebilirsiniz.

Değerli vatandaşımız, numaralı başvurunuz sonuçlanmıştır. Başvurunuzun sonucuna iletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile giriş yaparak ulaşabilirsiniz. Süreçlerimizin iyileştirilmesine katkıda bulunduğunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

Adem sonuçtan memnun

07 Ağustos 2025 15:00
"Teşekkürler bilgilendirme için"
Mehmet sonucu yetersiz buldu

İBB Şoför Kartım Ne Zaman Teslim Edilecek! 3 Hafta Oldu Bilgi Yok!

17 Ocak 2024 13:11
İBB Şoför Kartım Ne Zaman Teslim Edilecek! 3 Hafta Oldu Bilgi Yok!

20 Mart 2025 19:03
İBB Şoför Kartı Teslimatında Belirsizlik Ve Mağduriyet
Hazel sonuçtan hiç memnun değil

Bir Yıldır Mavi Kartım Teslim Edilmiyor, Mağduriyetim Giderilmiyor

02 Ekim 2025 08:21