İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Voleybol Hocasıyla Yaşanan Olumsuz Deneyim

06 Ağustos 2024 22:16

Tuzla Kafkale 10 yaş voleybol hocası. 01.08.2024 10:30 dersi için kızlarımla gittik. Şimdiye kadar çok ılımlı, sıcak davranan hoca gitmiş, çocukları sürekli azarlayıp bağıran ve egosunu onların üzerinde bu şekilde bir hakimiyet kuracağını zanneden farklı bir insan olmuş. Anladım ki daha önceki sıcak tavırlar göstermelikmiş. Tribünde olduğum için herkese bağırdığını, azarladığını duydum ve gördüm. Ve sıra kızıma geldi. Kızım sadece onun istediği şekilde atamadığını söyledi. Kızıma 'Benimle bu şekilde konuşamazsın' diyerek herkesin içinde bağırıp hakaret etmeye başladı. Dersin bitimine 5 dakika kala şok oldum ve direkt tribünden saha kenarına gelerek kızlarıma seslendim. Hoca hanım yanımdan bir alımla geçerken 'Hayırdır, bugün gerginsiniz herhalde' dedim. Çünkü önce kızımın dağılan moralini, korkusunu toparlamam gerekiyordu. Aynı gün içinde görüyorum ki farklı velilerin de aynı kişiden şikayeti olmuş. Biz buraya çocuklarımızı hareket etsinler, iyi vakit geçirsinler diye gönderiyoruz. Günün sonunda milli sporcu yetiştirecek bir kapasitesi olan bir hoca değil. Bugün dersleri olmasına rağmen çocuklarım gitmek istemediklerini, hocadan korktuklarını söylediler. Ben de haliyle götürmedim. Birçok spor kompleksine göre evet, ücretleri uygun, temiz, büyük. Fakat çocuklarım saygısızlık, terbiyesizlik, düzen bozma gibi bir durum yaşatmamışlarken kimsenin onlara bağırmasına, aşağılamasına izin vermem. Kesinlikle bu hocanın bu kurumdan alınması gerekmektedir. Her yere aynı şikayetimi yazacağım. Bana ivedilikle geri bildirim yapılmasını rica ederim.

07 Ağustos 2024 13:09 (Şikayetten 14 saat sonra)

Değerli vatandaşımız, Başvurunuz 1-61960766791 numarası ile kayıt altına alınmıştır. İletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile başvurunuzu takip edebilirsiniz.

Değerli vatandaşımız, numaralı başvurunuz sonuçlanmıştır. Başvurunuzun sonucuna iletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile giriş yaparak ulaşabilirsiniz. Süreçlerimizin iyileştirilmesine katkıda bulunduğunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

Şule
Şule

Merhaba bizim de başımıza geldi gerekli yerlere şikayette bulunacağım

Gülsün sonuçtan hiç memnun değil

İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Tuzla'da Voleybol Öğretmeni İle Yaşanan Sorun

02 Ağustos 2024 21:47
Yr Seravan sonuçtan çok memnun

21 Mayıs 2024 23:09
"Hem tesis de ki eğitmenler hem de İBB çözüm merkezine çok teşekkür ederim, iki taraf da sorunlar karşısında çözüm odaklı yaklaşıyor. Özellikle İBB den açıkçası bir çözüme ulaşmayı veya bu kadar gözlü ulaşmayı beklemiyordum. Tekrar teşekkür ederim."

İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Bayrampaşa Spor Kompleksi Öğretmenin Öğrenciye Kötü Davranma Sorunu

23 Mayıs 2024 21:05

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kategorileri