İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Bayrampaşa Spor Kompleksi Öğretmenin Öğrenciye Kötü Davranma Sorunu

23 Mayıs 2024 21:05

6 yaşındaki oğlumu yüzmeyi çok sevdiği için Bayrampaşa spor kompleksine götürdüm. Derse girdi ve ağlayarak geri çıktı anlattıklarına çok şaşırdım öğretmenin bir tane öğrenciye ceza verdiğini ve duvarın önünde beklettiğini söyledi. Bir eğitimcinin o kadar çocuğun içinde bir çocuğa bu şekilde davranması ne kadar doğru! Üstüne üstelik çocuğumu yalan söylüyorsun yalanı hiç sevmem diye terslemesi de cabası. Anladığım kadarıyla bu kişi mesleğini sevmeden icra eden biri, bu tarz insanların böyle kurumlarda bulunması çok kötü. İçeriye ebeveyn alınmamasını kötü yönde kullanıyor. Belki severek yapmak isteyeceği bir spor dalından öğretmen yüzünden soğuması içler acısı... Öğretmen adını bilmediğimden dolayı paylaşamıyorum ama en yakın zamanda gerekli mercilere şikayetlerimi ileteceğim

24 Mayıs 2024 13:51 (Şikayetten 16 saat sonra)

Değerli vatandaşımız, Başvurunuz 1-60656354329 numarası ile kayıt altına alınmıştır. İletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile https://cozummerkezi.ibb.istanbul/application/query üzerinden başvurunuzu takip edebilirsiniz.

Değerli vatandaşımız, Başvurunuzla ilgili tarafınıza telefonla süreç hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Süreçlerimizin iyileştirilmesine katkıda bulunduğunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Bayrampaşa Spor Kompleksi Küçük Yaş Aileleri Tesise Alınmıyor

27 Haziran 2024 15:16
Gülsün sonuçtan hiç memnun değil

İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Tuzla'da Voleybol Öğretmeni İle Yaşanan Sorun

02 Ağustos 2024 21:47

24 Kasım 2023 00:55