İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Tepeören Hayvan Barınağının Umursamazlığı

26 Kasım 2023 00:36

Akşam saat:22:30 sularında bir arabanın içinden 2 genç yol kenarına bir kedi bıraktı. Kedi arabanın altında kalacaktı. Bir o tarafa bir bu tarafa yola çıktı. Yol kenarındaki büfeden salam aldım verdim büfedeki beyefendi gözlerinin ve arka sol bacağının kötü durumda olduğunu söyledi. O halde sokakta bırakamadım. Kutu istedim büfeci koli verdi içine koydu bantladı bende Maltepe Belediyesi veterinerlik işleri sokak hayvanları tedavi merkezine götürdüm. Güvenlik alamayacağını hafta sonu kapalı olduklarını ama Tuzla Tepeören barınağının 7/24 açık olduğunu oraya götürebileceğimizi hatta gelip alabildiklerini söyledi. 153 ü aramamı söyledi. 153 ü arayıp kayıt bırakmak istedim trafik kazası mı geçirdi, kanaması var mı diye saçma sorular soruldu. Yaralı bir kedi desem de ben kayıt alırım sizi ararlar dedi. Ben kendim götüreyim bari dedim Maltepe Tuzla arası bayağı mesafe var fakat o halde hayvanı kutuda da zapt etmekte zorlanıyordum. Eve götüremem benimde evde 3 hayvanım var. Tam ben yola çıktım kocaman koli ile bu defa beni 05443.2.6.2 numaralı telefondan belediyeden aradılar. Alamazlarmış. Kanama yokmuş. Kendim götürsem de alamazmış. O zaman ben bu kediyi sabaha kadar nerede tutacağım? Cevap yok. Bu belediyenin büyük eksikliği. O zaman herhangi bir yere bırakacağım mecbur günahı sizin boynunuza olsun ben 2 çocuğumu evde bırakıp işten çıkmışım onca saattir bir ora bir bura yollarda veterinerlik araştırıyorum hazır açık barınağa almadılar. Irmaklar sokakta Migros ırmaklar şubesinin yanındaki parka kutuyu açıp bırakmak zorunda kaldım. Yapılan ilgisizlik, yetersizlik ve umursamazlık beni çok üzdü. Bir candı ve çaresiz parka bırakmak zorunda kaldım. Bir kediyi bir barınağa sığdıramadınız yazıklar olsun.

29 Kasım 2023 11:06 (Şikayetten 3 gün sonra)

Değerli vatandaşımız, Başvurunuz 1-58993241727, 1-59012973278 numarası ile kayıt altına alınmıştır. İletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile https://cozummerkezi.ibb.istanbul/application/query üzerinden başvurunuzu takip edebilirsiniz.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 153 Hattının Vicdansızlığı

İlke
18 Eylül 2024 09:05

Deniz
02 Haziran 2024 01:40
Nursel sonuçtan hiç memnun değil

Nursel
10 Haziran 2023 12:01