İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Tepeören Sahipsiz Hayvan Barınağı İlgisizliği Ve Acımasızlığı

İlkay
15 Ocak 2024 00:214.324

Bir akşam yol kenarında bulduğumuz 2 adet yavru köpeğin hasta olduğunu gördük ve bir şeyler yapmak istedik. Yavrulardan bir tanesinin ağzından köpükler geliyordu ve can çekişiyor gibiydi yanındaki kardeşi de bayağı durgun biçimdeydi hava buz gibiydi. Daha sonra yavruları bir kutuya koyup Tepeören hayvan barınağına götürdük o saatte götürebileceğimiz orası vardı. Daha sonra bir araba gelip yavruları aldı ve hekime gösterip bilgilendireceğini düşündü. Daha sonra 3 dakika içinde hayvanlar geri geldi ve getiren kişi hekimin hayvanların sağlıklı olduğunu söylediğini ve bulduğumuz yere bırakmamız gerektiğini söyledi. Bu duruma şiddetle karşı çıktık hekimle görüşmek istedik çünkü o yavruları ölümü terk edemezdik. Daha sonra zorlada olsa Hekim B**** isimli bir hekim ile iletişime geçtik. Kendisi tamamen saçma bir üslupla dalga geçer gibi bir şey yapamayacaklarını hayvanları aldığımız yere bırakmamız gerektiğini falan söyledi. 15 Dakikaya yakın ısrar etmemize rağmen almadılar. Hayvanların suratına bakıp geri gönderilmesinden biz bile rahatsız olduk bu hayvanlar sokaklarda ölmek zorunda değiller. Belediye buraya bir el atmalı. Teşekkürler.

15 Ocak 2024 09:54 (Şikayetten 9 saat sonra)

Değerli vatandaşımız, Başvurunuz 1-59305732661 numarası ile kayıt altına alınmıştır. İletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile başvurunuzu takip edebilirsiniz.

Değerli vatandaşımız, Başvurunuzla ilgili tarafınıza telefonla süreç hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Süreçlerimizin iyileştirilmesine katkıda bulunduğunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

Nihal
Nihal
2 Kasım 2025 15:07

Keşke sesimizi duyan denetleyen daha sistemli düzgün bir işleyiş ile yönetebilip kamera sistemi ve yetkili ilgilenen kişilerin gözetimi altında sevgidolu işini düzgün yapan kadrolardan oluşsa 2 kedi emanet ettim 1 i oldu diğerinde ağız enfeksiyonu var kalbim ağzımda haber bekliyorum

İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yeni Doğmuş, Annelerinin Emzirmediği Kediler V Belediye Umursamazlığı.

Ezgi
18 Mart 2024 13:172.257

Bahçelievler'de, sokakta yeni doğmuş 3 kediyi annesi emzirmedi. Buna istinaden Bahcelievler Sağlık İşleri Müdürlüğü Hayv...

İbb Tepeören Hayvan Barınağı

Ferhat
6 Temmuz 2023 15:346.855

Barınağın ismi yanlış olmuş Tepeören hayvan mezarlığı koymaları lazım. Bacağı kırık bıraktığımız kedinin öldüğünü öğrend...

4 Yorum

İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Tepeören Barınağı Kısırlaştırma Teslim Elemanı

Aydan
13 Şubat 2024 23:093.197

İBB Tepeören barınağı kısırlaştırma teslim elemanı 24 Ocak' ta kısırlaştırmaya alınmasını istediğim köpekler için İBB Te...

Tümünü Gör
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ölüme Terk Edilmiş Sokak Kedisi!

İstanbulBüyükşehir Belediyesi Ölüme Terk Edilmiş Sokak Kedisi!

Burak

Hikmet
Eyüp Sahil Parkı Çevre Kirliliği

Eyüp Sahil ParkıÇevre Kirliliği

Zümra
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Tarafından Gönderilen Park Yatak Alt Mekanizması Kırık!

İstanbulBüyükşehir Belediyesi Tarafından Gönderilen Park Yatak Alt Mekanizması Kırık!

Hakan

Öne ÇıkanKonular