İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Öğrenci AKBİL İndirimli Tarife İptali İtirazı

07 Mayıs 2024 02:54

İstanbul kart öğrenci kullanmaktayım,2023 yılı sonunda aktif öğrenciliğim vardı ve vizeleme gerçekleştirdim. 2024 yılı Bahar dönemi ücretini bazı nedenlerden dolayı yatıramadığım için kaydımı yenileyemedim. Şimdi de abonmanlığım kabul edilmiyor. Her ne kadar harcını yatırmamış olsam da öğrencilik haklarım devam etmektedir. Normalde sadece bir dönem kayıt yenileme yaparak yıl sonuna kadar vizelendirme hakkımız oluyor. Hatta geçen aylarda vizelendirme yaptığımda 31.12.2024'e kadar geçerli olduğu bilgisi yazıyordu. Bu şekilde yıl sonuna kadar vizelendirme işleminiz geçerlidir. Bilgisini verip, hem de geçen dönem kaydımı yenileyip öğrenciliğim devam ederken öğrenci kartı iptali yapılması usulsüzlük. Gereğinin yapılmasını rica eder. Aksi durumda her türlü yasal haklarımı kullanacağımı bildiririm.

07 Mayıs 2024 13:10 (Şikayetten 10 saat sonra)

Değerli vatandaşımız, "Konu hakkında işlem yapılabilmesi için detay bilgilere ihtiyaç bulunmaktadır tarafınız arandı fakat ulaşım sağlanamadı. Çözüm Merkezi hattımızı aramanız ya da e-posta başvurunuzu yenilemeniz halinde konu incelenecek ve tarafınıza bilgi verilecektir."

Bende ekim 2023 ikinci ü için kayıt yaptım 5 ay sonunda pasif oldum 2/03/2024 de. Öğrenci haklarımdan yararlanamıyorum. 2020 resmi gazetede 4 dönem kayıt yenilemeyenler pasif edilir diyor. Benim 6. Ayda,

Fatih sonuçtan çok memnun

Fatih