İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Haliç Tarafından Geçen Bazı Otobüs Hatlarının Kaldırılması

09 Eylül 2023 01:11

T5 Tramvay hattının Eminönü'ne ulaşmasıyla birlikte ne yazık ki birçok otobüs hattı (36ce-41y-44b-48e-99-99y-399b-399c) kaldırılmış. Bu uygulama otobüs kullanan kişilerin işini zorlaştırmaktadır. Yolcu önceden tek vesaitle gittiği yolu şimdi 2-3 aktarma yaparak gitmesi gerekiyor. Haliyle zaman kaybına da yol açıyor. Örneklendirmek gerekirse benim yaşadığım muhit olan Silahtarağa'dan otobüsle birçok yere kolayca tek vesait ile gidebiliyordum mesela Vialand AVM ye ulaşmak için 36ce veya 399c hatlarını kullanabiliyor veya Vadi İstanbul-Ayazağa-Yenikapı tarafına gitmek için 41y hattını kullanabiliyordum ve tek vesait ile birlikte zaman kaybı olmadan aktarmasız bir şekilde gitmek istediğim bölgeye kolayca ulaşabiliyordum. Yani demem o ki bu yeni uygulama bizim bir yerden bir yere ulaşımımızı zorlaştırdı sonuçta Eminönü-Alibeyköy tramvay hattı sadece Haliç ve Alibeyköy bölgesinden geçiyor. Diğer bölgelere ulaşmak istediğimizde ise ya Alibeyköy Metro Peronlarından ya da farklı bir duraktan başka bir otobüse aktarma yapmamız gerekiyor. Bir an önce bu olaya bir çözüm getirilmesini ya da eski hatların tekrardan açılmasını talep ediyorum.

11 Eylül 2023 14:46 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli vatandaşımız, Başvurunuz 1-58273215138 numarası ile kayıt altına alınmıştır. İletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile başvurunuzu takip edebilirsiniz.

Değerli vatandaşımız, numaralı başvurunuz sonuçlanmıştır. Başvurunuzun sonucuna iletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile giriş yaparak ulaşabilirsiniz. Süreçlerimizin iyileştirilmesine katkıda bulunduğunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

Müşfik
Müşfik

Çok saçma. Malum kişiden farkı yok. Ben yaptım oldu zihniyeti. Bütün Karadenizlilerde mevcut

Akın
Akın

Yani bu tamamen saçmalık ibbnin bu tutumundan bir an önce vazgeçmeli seçimlerde gereken yapılır sayin İmamoğlu

15 Mart 2024 15:31

05 Eylül 2024 20:02