Tülin sonuçtan hiç memnun değil

İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Fikirtepe İnşaatlarının Gece Gürültüsü

19 Haziran 2023 23:43

Fikirtepe'deki inşaatları Emlak Konut el attığından beri-son senedir- geceleri uyumaz olduk. Gece 12:00 01:00 bazen 02:00'ye kadar beton mikserleri inşaat gürültüsü devam ediyor. Hayatımda duyup görmedim. Kime anlatsam şok oluyor. Bu kadar insanın yaşadığı, oturuma açık bir alanda bu saatlere kadar böyle bir gürültüye nasıl izin verilir! Aklımız almıyor.

Bunun dışında inşaatlar yolları kaldırımları nasıl öyle alıkonuluyor? Çocuğumla dışarı çıkıyoruz yürüyecek alan yok. Yollar kaldırımlar hep dolu, inşaatlar bütün çimentosunu, yer döşeme taşlarını kaldırıma yola koyabiliyor. Nasıl izin alabiliyorlar bunlara... Neden izin veriliyor. Burada yaşayan binlerce insan ve çocuk var ya, yazık günah... Neden kimse denetleniyor.

Lütfen ya, inşaat tozundan senelerdir zaten bıktık, ok, buna çare yok ama bıraksınlar da rahat bir uyuyalım.

20 Haziran 2023 08:40 (Şikayetten 8 saat sonra)

Değerli vatandaşımız, Başvurunuz 1-57195118886 numarası ile kayıt altına alınmıştır. İletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile başvurunuzu takip edebilirsiniz.

Değerli vatandaşımız, Başvurunuzla ilgili tarafınıza telefonla süreç hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Süreçlerimizin iyileştirilmesine katkıda bulunduğunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

Şule sonucu yetersiz buldu

15 Ocak 2024 20:01