Dilan sonuçtan hiç memnun değil

İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Eve Su Basıyor

İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Eve Su Basıyor
20 Ağustos 2024 16:49

Evimizin içinde duramıyoruz, kötü koku ve rutubet mevcut. Bebeğimiz var, evimize geçemiyoruz. Eve robot getirip kaçak var mı diye her yerine baktırdık, evde kaçak olmadığı tespit edildi. Bina altında su kuyusu olması veya kanalizasyon kaynaklı olabileceği söylendi. İSKİ'ye şikayeti açtık, ne gelen var ne giden, kimse ilgilenmiyor. 10031419366 şikayet numaramız.

23 Ağustos 2024 15:35 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli vatandaşımız, Başvurunuz 1-62254426095 numarası ile kayıt altına alınmıştır. İletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile https://cozummerkezi.ibb.istanbul/application/query üzerinden başvurunuzu takip edebilirsiniz.

24 Ağustos 2024 00:09

Kaç gün oldu şikayeti açalı evimize geçemiyoruz bebeğimiz var neden bu kadar mağdur ediyorsunuz kimse gelip bakmadı bile hiçbir geri dönüş alamadık

29 Ağustos 2024 21:06

Bir tane adam geldi İSKİ'den hiçbir yere bakmadan hiç ilgilenmeden salladı yok rodar kapağı burda değil su kuyusu binanın altındaysa beton atmışlardır ordandır hiç bakmadı kafasına göre salladı gitti kaç gündür bekliyoruz hiçbir sonuç alamadık bu bir ekip işi işi bilmeyen birini yollamışlar adam sanki geçmeye gelmişti

Değerli vatandaşımız, Başvurunuzla ilgili tarafınıza telefonla süreç hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Süreçlerimizin iyileştirilmesine katkıda bulunduğunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

08 Kasım 2024 22:09

Kimse gelmedi ilgilenmedi hiçbir çalışma yapılmadı teşekkür ederiz mağdur ettiğiniz için

31 Temmuz 2023 21:06
İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Rögar Çökmüş İSKİ İşini Yapmıyor