İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Emirgan Korusu Sarı Köşk

18 Haziran 2023 14:30

Biz kahvaltı için Emirgan Korusu sarı köşke gittik. Keşke gitmez olaydık. Kahvaltı için getirilen ikramlar tamamen diyet menüsünden bile az bir menü. 3 çeşit peynir salam domates 2 tane meze gibi cevizden bile küçük. Kişi başı yarım simit 1 sigara böreği azıcık bal ve tahinli pekmez.

Kişi başına 2 adet çay. Daha önceden gittiğimizde açık büfe vardı. Hadi şimdi ekonomik kriz var açık büfe olmasın ama bu kadarda kısılması hiç hoş değil. Yönetime söyleyin de biraz geliştirsin bu ikramları.

Fiyat azsa fiyatı artırsın ama sunumlar en azından çeşit arttırılsın. Ekstre söylenilen ürünler için ayrı fiyat ödeniyor ne anladım bundan. 135 TL bu tabağa çok. Umarım İBB olarak dikkate alınmasını sayın başkanımız ve müdürlerinden rica ederiz.

19 Haziran 2023 11:25 (Şikayetten 20 saat sonra)

Değerli vatandaşımız, Başvurunuz 1-57183493334 numarası ile kayıt altına alınmıştır. İletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile başvurunuzu takip edebilirsiniz.

Değerli vatandaşımız, Başvurunuzla ilgili tarafınıza telefonla süreç hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Süreçlerimizin iyileştirilmesine katkıda bulunduğunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

24 Temmuz 2023 10:53

14 Temmuz 2024 11:55