İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Avcılar Belediye Ekiplerinin Sorumsuzluğu Can Alabilirdi

26 Ağustos 2024 21:18

Denizköşkler sahil yolunda belediye ekipleri yolu yaklaşık 20 cm kazmış ama ne bir bariyer çekilmiş ne bir uyarı işareti koyulmuş. Yol üstünde ışıklandırma olmaması nedeniyle de karşıdan karşıya geçerken kazdıkları bu çukur görülmüyor. Birilerinin ihmalkarlığı yüzünden yolun sahil tarafına geçmek isterken kazdıkları bu çukura takılıp yola yuvarlandım ve bir arabanın altında kalmaktan son dakika kurtuldum! Düşmem nedeniyle oluşan yaraları da geçtim o yoldan geçen bir çocuk olabilir ve araba durmayarak bir can alabilirdi. Sorumlu olan herkesten şikayetçiyim. Ne benim ne de herhangi birinin hayatı bu kadar ucuz olmamalı

27 Ağustos 2024 12:02 (Şikayetten 14 saat sonra)

Değerli vatandaşımız, Başvurunuz ile ilgili süreç devam etmektedir. En kısa sürede dönüş sağlayacağız.

Değerli vatandaşımız, Başvurunuzla ilgili tarafınıza telefonla süreç hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Süreçlerimizin iyileştirilmesine katkıda bulunduğunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

20 Kasım 2023 21:36

17 Şubat 2024 12:19
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

28 Haziran 2025 12:10

14 Nisan 2024 18:15
Harun sonuçtan hiç memnun değil

29 Ocak 2025 17:05

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kategorileri