İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Apartmanda Fare Ve Haşere

12 Haziran 2024 14:48

Merhaba, Çeliktepe Mahallesi Karahisar sokak 19/1 numaralı apartmanımıza son zamanlarda fare dadandı. Bir tanesini evimizde bulmuştuk sonrasında apartmanın içinde de olduğunu fark ettik. Ayrıca bilmiyorum sokaklara ilaçlama yapılıyor mu fakat evimiz çıkmaz sokağın en sonunda olduğu için yapılıyorsa bile bundan faydalanamıyoruz ve apartmanın çevresinde kocaman hamam böcekleri dolanıyor. Apartmanda ilaçlama vs yöntemlere yanaşmıyorlar, apartman içine fare yapışkanı koydular sadece ve bunun işe yaramasını bekliyorlar. Yapışkanın anlık bir çözüm olması ve öğrenci olmam kaynaklı tek başıma bir şey yapamamamdan dolayı buraya yazmak istedim. Lütfen yardımcı olun.

13 Haziran 2024 11:16 (Şikayetten 20 saat sonra)

Değerli vatandaşımız, Başvurunuz 1-61006125789 numarası ile kayıt altına alınmıştır. İletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile başvurunuzu takip edebilirsiniz.

Değerli vatandaşımız, Başvurunuzla ilgili tarafınıza telefonla süreç hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Süreçlerimizin iyileştirilmesine katkıda bulunduğunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

07 Ağustos 2023 01:41
Nuran sonuçtan hiç memnun değil

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Fare Ve Böcek Sorunu

26 Haziran 2024 23:48