İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Anne Kart Başvuru Yapılamıyor

30 Mayıs 2024 14:34

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin vermiş olduğu Anne Kart hizmetine başvurmak istedim. Gerekli bilgileri girdikten sonra çıkan seçenekte İstanbul'u seçiyorum, ancak alt kısımdan ilçe seçenekleri açılmıyor. Yani tıkladığımda boş ekran oluyor. Bununla alakalı 153 Çözüm Merkezi ile görüştüğümde müşteri temsilcisi arkadaş da yardımcı olamadı. Onunla alakalı bir problem değil, sonuç olarak o da yardımcı olmaya çalıştı ama Anne Kart'a başvuru yapamadık ve hizmetten yararlanamamış olduk. Farklı bilgisayarlardan, farklı telefonlardan, yazılımı güncel olan cihazlardan denememe rağmen ilçe seçeneği açılmadığından ve diğer kişisel bilgilerimi giremediğimden dolayı hizmetten yararlanamadık. Umarım yardımcı olunur. Saygılar.

30 Mayıs 2024 16:42 (Şikayetten 2 saat sonra)

Değerli vatandaşımız, Başvurunuz 1-60760358109 numarası ile kayıt altına alınmıştır. İletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile başvurunuzu takip edebilirsiniz.

Semih
Semih
31 Mayıs 2024 16:57

Çözüldü Teşekkürler

Değerli vatandaşımız, numaralı başvurunuz sonuçlanmıştır. Başvurunuzun sonucuna iletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile ulaşabilirsiniz. Süreçlerimizin iyileştirilmesine katkıda bulunduğunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

04 Mart 2024 17:46

09 Mart 2024 15:29
Nur sonuçtan memnun

28 Aralık 2023 23:01
"Sorunum çözüldü yetkililer tarafından teşekkürler İBB"

25 Ekim 2023 12:32

20 Temmuz 2024 00:26