Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

İbb İş Başvuruma Dönüş Yapılmıyor

24 Eylül 2024 19:59

1 seneden fazladır İBB kariyer üzerinden yuvam İstanbul'da okul öncesi öğretmeni olarak iş başvurusu yaptım. Gerekli bütün şartları sağlamama rağmen olumlu ya da olumsuz hiçbir dönüş yapılmadı. Neye göre yapılıyor? Bana dönüş yapılacak mı artık? Bilgi verirseniz sevinirim.

24 Eylül 2024 19:48

Çevremde alanda öğretmenlik deneyimi olmayan kişiler iş için aranırken 9 yıllık deneyimim var ben neden aranmıyorum. 153 ile iletişim kurarak neden olumlu ya da olumsuz bir dönüş yapılmadığını sorduğumda uygun bulunursa aranır deyip geçiştiriyorlar. Daha kaç sene beklemem gerekiyor. Lütfen artık benim sağlıklı bir iletişim kurup bilgi almamı sağlayın

25 Eylül 2024 13:29 (Şikayetten 17 saat sonra)

Değerli vatandaşımız, Başvurunuz 1-62819938980 numarası ile kayıt altına alınmıştır. İletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile başvurunuzu takip edebilirsiniz.

05 Ekim 2024 14:09

Şikayetimi ilettikten sonra yine şartlarınız uygun olursa dönüş yapılır şeklinde dönüş yapıldı. Sonuç olarak aynı yerdeyim. Olumlu hiçbir gelişme yok.

Değerli vatandaşımız, 1- numaralı başvurunuz sonuçlanmıştır. Başvurunuzun sonucuna iletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile giriş yaparak ulaşabilirsiniz. Süreçlerimizin iyileştirilmesine katkıda bulunduğunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

10 Eylül 2024 12:40
Zehra sonuçtan hiç memnun değil

01 Mart 2024 14:26
Cansu sonuçtan memnun

17 Haziran 2024 18:22
"Sunduğunuunuz hizmetten dolayı çok teşekkür ederim işinizi hakkıyla yapıyorsunuz iyi çalışmalar"

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kategorileri