06 Kasım 2024 20:59

İbb İSKİ aynı binadaki komşum ile aynı dönemde benim faturam arasındaki birim fiyat farkı ve dolayısıyla faturamın yüksek gelmesi kabul edilir. Bir şey değil. Neye göre yapıyorsunuz. Bu ayrımı kardeşim. Hiçbir şey güzel olmadı maalesef
Doğalgaz faturam ve elektrik faturamın toplamı su faturasından daha az. Ne demek ya belediyeyi bizim sırtımızdan mı kalkındıracaksınız. Bu ne perhiz ne lahana turşusu. İki daire arasında neden birim fiyat farkı var. En sinir olduğum noktada bu. Neye göre kime göre bu fark acil çözüm istiyorum. Her yere şikayet edeceğim

07 Kasım 2024 09:33 (Şikayetten 12 saat sonra)

Değerli vatandaşımız, Başvurunuz 1-63603909621 numarası ile kayıt altına alınmıştır. İletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile başvurunuzu takip edebilirsiniz.

Değerli vatandaşımız, Başvurunuzla ilgili tarafınıza telefonla süreç hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Süreçlerimizin iyileştirilmesine katkıda bulunduğunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

Derya
Derya

Merhaba aynı sorun bızdede geçerli neredeyse 3 katı farkla gelmiş faturam benimde komşumun su birim fiyatı ile farklı sürekli yüksek fatura geliyor size bir çözüm ya da geri dönüş oldu mu şimdiden teşekkür ederim

Ceylan
Ceylan

Merhaba dönüş yapıldı fakat bu bir çözüm değil. Ben fazla kullandığım suya zaten fazla para verirken bir de evde kullanım fazla diye birim fiyat cezası yansıtılıyor. Bu saçma kuralı değiştirmelerini istiyorum. Zaten fatura benim omuzumda büyük bir yükken bir de bu beyefendilerin kafalarına göre koyduğu kullanım fazlalığı cezasını ödüyorum maalesef. Sözde suyu ucuz alacaktık. İnsani kullanım hakkı vs. Vs. Hepsi vatandaşı didikliyor

03 Temmuz 2024 12:27
Eray sonuçtan hiç memnun değil

Su Faturasında Anormal Artış Ve Haksız Yüksek Birim Fiyatlar

07 Mayıs 2025 01:16