Meltem sonuçtan memnun değil

İstanbul Başkent Hastanesi Fazla Tahsilat Ve Mağduriyet

02 Aralık 2024 00:56

19 Kasım 2024 tarihinde acil servisten giriş yaptığımız başkent Üniversitesi Hastanesi Altunizade şubesi, anneme akciğerlerinde su birikmesi, kalp ve böbrek yetmezliği tanısını koydu ve tedaviye başladılar. Ancak süreç o kadar uzatıldı ki, hatta annemi uyku ilacı ile uyutup sonrasında fizik tedavi doktorunun konsültasyona gönderip, doktor işlem yapmamasına rağmen ücreti ilave etmişlerdi. Fark ettiğim için sildirdim. 27 Kasım 2024 tarihinde annemi, fiyatlar çok yüksek olduğundan bir devlet hastanesine sevk etmek zorunda kaldık.

On gün için her gün mutabakatı yapmış olmama rağmen çıkışta toplamda yaklaşık 111.000 TL bedel talebinde bulundular. İlgili kişiye gündüz konuştuğumda bu kadar ödeme olmaması gerektiği konusunda bana bilgi verildiğini belirtmeme rağmen benden bu parayı tahsil ettiler ve fazla ödeme olursa iade ederiz dediler. Ertesi sabah hastaneye giderek hizmet dökümünü talep ettim ve benden 15.779 TL fazla para aldıklarını beyan ettiler.

Ve 2-3 hafta içerisinde hesabıma iade edeceklerini, an itibariyle kasalarında bu kadar para olmadığını ve IBAN numaramı vermemi talep ettiler. Sorumsuzca fazla yapılmış bu tahsilatın ivedilikle iade edilmesini talep ettim. Bu platformun desteğiyle iademin yapılmasını talep ediyorum. Bu kadar sıkıntılı bir durumdayken beni mağdur etmeleri kabul edilebilir gibi değil...

24 Haziran 2025 15:06 (Şikayetten 6 ay sonra)

Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

İstanbul Başkent Hastanesi Başkent Üniversitesi Hastanesi'nde Bel Ağrısı Tedavisinde Hayal Kırıklığı

30 Eylül 2024 20:41

Hastane Sürecinde Teşhis Karmaşası Ve Uzayan Ağrılar

12 Kasım 2024 11:57
Alican sonuçtan memnun

25 Eylül 2024 18:11
"Şikayetten sonraki süreci birebir takip edip özel olarak ilgilendiler ve kısa sürede ücret iadesini yaptılar."
İAÜ VM Medical Park Ticarethanesi