Özgür
02 Kasım 2024 21:16

03.10.2024 tarihinde Turkcell Pasaj Market'ten sipariş verdiğim iPhone 13 telefonumu 05.10.2024'te teslim aldım. Telefonun kamerasının donması sebebiyle aynı gün içerisinde telefonu aldığım Turkcell Pasaj Market ile görüştüğümde, bu telefonun hiç kullanılmadan böyle bir hata vermesi sebebiyle telefonumun yeni bir iPhone 13 ile değiştirilmesini istedim. Turkcell bunun mümkün olmadığını, çünkü SIM kart taktığım için iade alamayacaklarını belirtti. Telefonun Apple teknik servise gönderilip onların yazacağı raporda bu telefonun kusurlu olması halinde değişim ya da iadesinin yapılacağı söylenerek Apple'ın Diyarbakır KVK teknik servisine yönlendirildim. KVK teknik servisi tarafından alınan telefonum daha sonra Apple onarım merkezine gönderildi. Ben bu durumu öğrendiğimde tekrar hem KVK hem Apple ile iletişime geçtim, ben telefonumun değişimini istiyorum ya da iade olmasını istiyorum. Onarım istemiyorum dedim. Apple onarım servisi telefonun arka sistem ve kamera değişimi sağladı ve seri numarasının bile değiştiğini belirtti. Turkcell Pasaj ile iletişime geçtiğimizde raporun yanlış olduğunu, Apple'ın raporda telefonun değişim ya da iadesinin yapılması gerekir ibaresini eklemesi gerektiği söylendi. Apple ise onarıma gelen telefonu tamir ederiz. Biz satıcı firma değiliz, değişim ya da iade gibi ibare yazamayız denildi. Ayrıca ben Apple KVK servisine gönderim yaparken yazdığım notta telefonun değişimini istediğime dair de durumu bildirmiştim. Hem Apple tarafından hem Turkcell tarafından mağdur edildim. Hem Apple KVK servisine gönderdiğim notu hem de bana gönderilen teknik servis raporunu ekte sunuyorum. Özet olarak Turkcell'in bana söylediği şey şu: Apple size o evrakta telefonun değişimi veya iadesi yapılmalıdır yazması gerekiyor. Yazmadığı için telefonu almıyoruz diyor. Apple da biz o ibareyi yazmayız diyor.

Arya sonuçtan hiç memnun değil

İphone 13 Pro Batarya Değişiminde Fahiş Ücret Ve İlgisizlik Mağduriyeti

07 Mayıs 2025 16:40
Sabriye sonuçtan hiç memnun değil

Yeni İphone 13'ün Hoparlör Sorunu Ve Garanti Süreci

Sabriye
10 Aralık 2024 15:42

Zehra
22 Aralık 2024 17:47

Yeni Alınan İphone 13'te Sürekli Arıza Ve Servisler Arası Mağduriyet

Halide
11 Ekim 2025 17:13

iPhone Garanti Kapsamında Olmasına Rağmen Apple Telefonumun Onarım Ücreti Talebi

Tolga
07 Şubat 2025 12:28