Suya Dayanıklılık Vaadiyle Hayal Kırıklığı: İphone 13 Hoparlör Sorunu

Ahmet
26 Kasım 2024 09:42

İPhone 13 cihazım yağmurda ıslandığım için montumun iç cebinde az bir su temasına maruz kaldı. Sözde reklamlarda su geçirmez suya şöyle dayanaklı böyle dayanaklı denilmesine rağmen çok az bir su temasında hoparlörüm bozuldu. Cızırtı yapmaya başladı. Servise gittiğimde ise su teması olan cihazlar değişime giriyor ama sizden yeni cihazın ücreti alınır dendi. Başka bir müşteriye ise iPhone lar artık değişim olmuyor. Her parçası değiştirilebilir şekilde üretiliyor deniliyor. Vs. Sadece hoparlör değiştirmek istediğimde ise yardımcı olacaklarını söylediler. Bu para tuzağımı nedir anlamıyorum ama 2 aylık cihazımı çöp diye nitelendirdiler kesinlikle.

26 Kasım 2024 09:16

İPhone 13 cihazım yağmurda ıslandığım için montumun iç cebinde az bir su temasına maruz kaldı. Sözde reklamlarda su geçirmez suya şöyle dayanaklı böyle dayanaklı denilmesine rağmen çok az bir su temasında hoparlörüm bozuldu. Cızırtı yapmaya başladı. Servise gittiğimde ise su teması olan cihazlar değişime giriyor ama sizden yeni cihazın ücreti alınır dendi. Başka bir müşteriye ise iPhone lar artık değişim olmuyor her parçası değiştirilebilir şekilde üretiliyor deniliyor vs. Sadece hoparlör değiştirmek istediğimde ise yardımcı olacaklarını söylediler. Bu para tuzağımı nedir anlamıyorum ama 2 aylık cihazımı çöp diye nitelendirdiler kesinlikle.

profile profile

Emre