Murat sonuçtan çok memnun

iPhone 13 128 GB Blue Şebeke Çekim Sorunu

Murat
18 Aralık 2023 08:00

26 Şubat 2023 tarihinde Tekirdağ Tekira AVM içerisinde bulunan Media Markt'tan Apple 13 128 GB mavi renkli cihazımı aldım. Sorunsuz şekilde kullanıyordum ta ki 26 Kasım 2023'e kadar. Cihazımda şebeke sorunu yaşamaya başladım. Şebeke gidiyor, gelmiyor; geldiğinde ise arama yapılması veya arama gelmesi durumunda şebeke yine gidiyor. 'Şebeke sorunu, güncelle' şeklinde hata alıyorum fakat en son sürüm güncel olduğu için güncelleme yapılamıyor. Bu durum üzerine Media Markt aracılığıyla 26 Kasım 2023 tarihinden bu yana defalarca garantiye ve Apple servisine gönderdim. 17 Aralık 2023 tarihinde yapılan kontroller sonucunda herhangi bir arıza tespit edilmediği açıklaması yapılarak cihazım geri gönderildi. Sorun olmasa, ben neden göndereyim? Kullanıyorum ve ne ürün iadesi istiyorum, ne de ürünün parasını ya da sıfır bir cihaz talep ediyorum. Yeter ki sorun çözülsün. Eğer bu mümkün değilse, mağduriyetimin giderilmesini istiyorum. Ancak kesinlikle iade veya para talep etmiyorum. Ya Apple 13'ün sıfırını gönderin ya da cihazımın onarımını gerçekleştirin. Media Markt gibi kurumsal bir firma ve Apple gibi büyük bir şirket nasıl bu kadar ürününün arkasında durmuyor, anlamıyorum.

İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

İPhone Apple Onarım Sürecinde Hayal Kırıklığı

İbrahim
26 Kasım 2024 12:57
Şeref sonuçtan hiç memnun değil

Şeref
10 Eylül 2024 14:51