Nilgün sonuçtan hiç memnun değil

Nilgün
21 Mayıs 2024 18:02

3 Şubat'ta Hepsiburada alışveriş portalından eşime iPhone 15 Pro 128 GB telefon hediye aldım. 13 Nisan tarihinde kamerayla görüntü çekmek istediğimde kameranın çalışmadığını fark edip Ankara'daki Apple servisine götürdüm. Serviste yapılan arıza taramasında arka kamera sensörünün arızalı olduğu belirlendi ve onarım teklif edildi. Yeni aldığım ve kusurlu olan ürünün onarımını kabul etmeyerek, gizli ayıplı mal olarak satıldığını belirten bir raporla birlikte 13 Nisan'da satıcı firmaya iade veya değişim talebiyle başvurdum. 15 Nisan'da talebimi içeren yazıyı kargo ile firmaya gönderdim. 16 Nisan'da ürün firmaya ulaştı ve inceleme sürecine alındı. İnceleme sürecinin 21 iş günü süreceği ve bu süre zarfında bilgi alabileceğim belirtildi. Uzun süre bilgi alamayınca Hepsiburada müşteri hizmetlerini aradım ve her seferinde onarımı kabul etmediğimi, ürünün yenisiyle değiştirilmesini ya da iadesini talep ettiğimi ilettim. 6 Mayıs'ta, talebimin olumsuz sonuçlandığı ve ürünün onarılarak kargoya verildiği bilgisi geldi. Müşteri hizmetlerini arayarak onarımı kabul etmediğimi ve ürünü geri göndermelerini istedim. Talep oluşturulduğu ve geri dönüş yapılacağı söylendi. 65 bin lira ödeyerek aldığım sıfır ürünün kamera sensör hatası vermesi ve talebimin olumsuz sonuçlanması kabul edilemez. Müşteri hizmetleriyle yaptığım yazışmaları ekte bulabilirsiniz. İşlem sürecinde olduğu belirtilen talebim 1 aydır sonuçlanmadı.

Önder sonuçtan hiç memnun değil

Apple İphone 16 Pro: Hatalı Üretim Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

Önder
02 Kasım 2024 17:15
Cagatay sonuçtan hiç memnun değil

iPhone Apple Ve Hepsiburada İphone 15 Pro Mağduriyeti

Cagatay
09 Temmuz 2024 16:10
Şeyma sonuçtan hiç memnun değil

İPhone 2.5 Aylık Cihazın Ana Kart Arızası: Değişim Talebim Reddedildi, Yasal Süreç Başlattım

Şeyma
28 Mayıs 2025 11:08
Hamza sonuçtan hiç memnun değil

Hamza
02 Ekim 2024 02:57
İPhone 15 Pro Max Aldım Bin Pişman Oldum
İsa sonuçtan hiç memnun değil

30 Ocak 2025 14:21