Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Apple İPhone Ekran Şifresini Unutursanız Geçmiş Olsun. İPhone Pişmanlıktır.

Yunus
27 Nisan 2024 16:55

İPhone büyük pişmanlıktır.
İPhone 14 Pro kullanıcısıyım. Sürekli kullanmış olduğum ekran kilidini parola yanlış diyerek kabul etmedi telefon. Tabi belli bir deneme sayısından sonra da 1 dakika, 5 dakika, 1 saat bekleyin tekrar şifrenizi deneyin. Evresi başladı. Buraya kadar her şey normal, olması gerektiği gibi. Doğruluğuna kesin inandığım şifreyi giriyorum olmuyor kesinlikle. Dedim ki tamam şifremi unuttum. Olabilir insanlık halidir. Hayatımızda onlarca şifre var nihayetinde. Fakat sevgili Apple ailesi tarafıma diyorlar ki ekran kilidi şifreni unuttuysan geçmiş olsun. Bunun tek yolu telefonuna format atıp sıfırlayarak tekrardan açmaktır. Ben diyorum ki milyonluk hesapları olan bankalar bile böyle durumlar için parolamı unuttum seçeneği koyuyorlar. İkinci bir şans vermek için. Ekran kilidinin şifresini unuttu diye insanın telefonundaki bütün verileri silmek zorunda kalması nasıl bir aymazlıktır. Eğer son 3 gün içinde parola değiştirdiysen sadece parolamı unuttum seçeneği veriyorlarmış. İ cloud'a yedeklediklerinizi geri yüklersiniz kalanlar silinir diyorlar. Ben 500 GB hafızalı i cloud hesabı almak zorunda mıyım. Çok mu zor oraya bir parolamı unuttum seçeneği koymak. Belki sizin telefonunuzda bir problem oluştu benim doğru şifremi kabul etmiyor. O telefonda hem işle alakalı hem özel yüzlerce fotoğraf video ve evrak silinecek. Ne için? Apple oraya şifremi unuttum seçeneği koymadığı için. Bir daha i phone veya herhangi bir Apple ürünü alırken iki kere düşünmenizde fayda var. Bir ekran şifresini unutmanız sizin bütün emeğinizin, bütün anılarınızın çöp olmasına sebep olur. Kısacası i phone pişmanlıktır. O kadar saat yaptığım teknik servis görüşmelerinden elde edebildiğim tek sonuç şu oldu. Apple teknik servis: ''Yapacak bir şey yok kardeş, unutmasaydın kör mü gözün.''

Celal
14 Nisan 2024 18:49
Sinem sonuçtan hiç memnun değil

Sinem
27 Nisan 2025 16:10

Apple İPhone Tuş Kilidi Açılmıyor Kilitlendi

Büşra
27 Mart 2024 21:59
Esra sonuçtan hiç memnun değil

03 Kasım 2023 14:07