İpekyol İzmir Forum Bornova Çalışan Sorunu Ve Tavırları

05 Mayıs 2024 23:18

Doğum günüm için arkadaşım İpekyol'dan bir elbise almış. Beden olarak büyük geldiği için değişim yapmak istedim. 28 Nisan'da İzmir Forum Bornova şubesinde kasada duran kıvırcık sarı saçlı gözlüklü bayanın tavırları hiç hoş değildi. Değişim için sırada beklerken, satış personeli askıya birkaç ürün koydu ve askı sesi biraz fazla çıktı. O sırada kıza ters ters baktı. Akabinde bir diğer personel küçük bir kutu koydu kasanın yanına ve onu yanımızda azarladı. 'Yavaş anlamıyorsun, sessiz olun' diye söylenmesi tavrı çok kötüydü. Sonrasında müşteri ayrımı yapılıyor. Önümdeki bayan yüklü miktarda ürün almış, ona karşı tavrı ve tutumu farklıydı. Ben beklerken 'Sizin neyiniz var?' derken küçümsemesi, pardon ama 100 TL'lik bir ürün alıyor olsam da bu şekilde olmamalı. Kasada önümdeki bayanın işi bitti ve fiş verecekken, ürünlerimi kasanın oraya koydum, 'İşlem bitsin alacağım' dedim. Bu nasıl bir tavır anlayamadım. Değişim isteğimden mi rahatsız oldu yoksa insan mı seçiyor, bilemedim ama çok kötü bir personel ile çalışıyorsunuz. Böyle kişiler markadan da soğutuyor.

06 Mayıs 2024 11:55 (Şikayetten 12 saat sonra)

Aslıhan
09 Aralık 2023 20:23
Tufan sonuçtan çok memnun

25 Kasım 2024 18:31
"Forum Bornova İpekyol mağaza yöneticisi Gözde Hanıma ilgisinden dolayı teşekkür ediyorum, problem çözüldü ve çok yardımcı oldular."

25 Mart 2024 21:52

28 Temmuz 2024 22:36
Rabia sonuçtan hiç memnun değil

24 Temmuz 2024 12:34