Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

26 Eylül 2024 11:18

İninal'a kredi kartı ile para yükledim. Sonra hesaba EFT yapamadım. İtiraz ettim. Bankaya kredi kartı yüklemeleri ile alakalı EFT yapmıyoruz diye cevap aldım. Yükleme işlemleri (Pos işlemini) iptal edilmesini ve kredi kartına geri yükleme yapmalarını istedim. Bankanızla konuşun kart itirazı yapın dediler. Halbuki Hepsipay uygulamasında kredi kartı ile yatırılan tutar kredi kartına iade edilebiliyor. Papara'da bankaya havale yapılabiliyor. Bankaya işlem itirazı yaptım hala bekliyorum. Müşteri temsilcisi bu parayı ancak İninal'de kullanabilirsiniz dedi.
Hesabı kapatsam parayı ne yapacaksınız dedim. Para hala uygulamada kalacak yeniden üyeliğiniz aktif edilirse yüklü bir şekilde bekleyecek diye cevap verdi.
İninal hesabı silmelerini isterseniz aktif hesabı pasif hesap haline dönüştürüyorlar. Tam bir silme yok anladığım kadarıyla.

Sonuç olarak 1 haftalık tecrübemle İninal pişmanlık olduğunu düşünüyorum. Ödeme yapacağınız yerlerde kısıtlı. Kredi kartına borç bile ödenemiyor. Pişmanlık hissedebilirsiniz.

26 Eylül 2024 15:14

26.06.2024'te 11:23'de Beni müşteri temsilcisi aradı yine çözüm yok Banka ile çözün diyorlar. 21. Yüzyılda ışık hızında işlem yapıyoruz ama ışık hızında iade yapamıyoruz. Paramı geri istiyorum havale ya da karta iade. Şirket politikalarımız izin vermiyor diye cevap alıyorum. Kaldı ki Tüketicinin Korunması Kanununa göre 14 günde cayma hakkım var ama çözüm yok. İninal kullanacaklar 40 kere düşünsün. İninal bundan sonra beni arayacaksa karta ya da bankaya havale için arasın. Bana şirket politikalarını anlatmak için aramasın. Zaman kaybı oluyor. Burayada kopyala yapıştır cevap yazıyorlar ama çözüm yok. Müşteri temsilcinin yetkisi yoksa müdürü arasın ama geri iadenin gerçekleştirilmesi için.

26 Eylül 2024 11:22 (Şikayetten 4 dakika sonra)
26 Eylül 2024 11:24

Müşterimizin mesajına yönelik gerekli incelemeler tamamlanmış olup, sonuç hakkında müşterimize detaylı bilgi verilmiştir. Değerli Müşterimiz, Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili tüm şikayet, öneri ve isteklerinizi Çağrı Merkezimize iletebilirsiniz. Saygılarımızla. ininal Destek Ekibi.

26 Eylül 2024 11:31

11:23 de arandım. 6 dakika 10 saniye görüştük. Şikayetimde belirttiğim hususlar hala geçerli. Müşteri temsilcisi banka ile çözün diyor. Kısacası problem çözülmesi. Şikayetim hala geçerli.

Burak
Burak

Knk bende bu sorunu yașadim ve çözdüm çözemediysen söyle anlatayım

Hüseyin

İninal Kart oluşturup Papara'dan günlük 7500 TL ile komisyonunu verip çözdüm. İninal üyeliğimi sonlandırdım. Sonuç olarak üye olarak büyük bir pişmanlık yaşadım. Hatta kaydımın silinmesi için ilk bana KVKK formu gönderdiler, ıslak imzalı gönderdim sonra "bu eski formdu yeni form bu" diyerek bir daha form gönderdiler ancak üyeliğimi sildirebildim. Çok da mutluyum.

20 Kasım 2024 10:52
İninal Cüzdandan EFT Sorunu Ve İade Talebi
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

25 Şubat 2025 20:23
Hamit sonuçtan hiç memnun değil

28 Haziran 2024 10:09
İninal Kart Kategorileri