Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

İyilik Yaparken Davalık Oldum!

03 Aralık 2024 22:00

2020 tarihinde kapısında bir çocuğun 'Lütfen abi, okula destek olsun diye çalışıyorum. Sadece gir, görüş' demesi üzerine kırmamak için 2 dakikalığına girip çıktığım Imperial Güzellik Merkezi beni icraya vermiş. Şaka gibi, sadece adımı öğrendiler ve bana icra davası açmışlar. Bir çocuğu kırmamak için içeri girdim, şimdi davalığım. Kötü tarafı, icraya itiraz süresi de dolmuş. CİMER'e kadar yazdım, 4 sene dolmuş hatta 5. sene olacak. Avukatları beni bile aramıyor çünkü dava ederken kullandıkları numara bana ait değil, babamı arıyorlar. İkametim ise o dönem pandemi şartları nedeniyle memlekette, babaannemin yanına sık sık gittiğim için memlekete almıştım. İcra mektubu da gelmedi, sürekli babamı arayıp para istiyorlar. Ben o parayı size vermeyeceğim. Herkes bu insanların kötü niyetli olduklarını öğrensin. Kimseye iyilik yapacağım diye gidip böyle saçma işlerle uğraşmayın. Bu şirket ile de gerekli yerlere şikayetimi yaptım, sonuç bekliyorum. O icrayı zarar ederek geri kaldıracaksınız.

Lazer Epilasyon Merkezinde Zorla İmza Ve Tehdit

29 Ocak 2025 14:38

Asmina Güzellik Merkezi Zorla Para İstiyor

03 Mayıs 2024 15:57

29 Ocak 2024 01:37
Derma Queen Güzellik & Estetik Arkadaşıma Destek Amaçlı Gittim Başvuru Formu Doldurdum Tehdit Edildim
Busra sonuçtan hiç memnun değil

Edirne Sandra Güzellik Merkezi Zorla Ödeme Almaya Çalışıyor

13 Temmuz 2024 11:53