IKEA Evcil Hayvan Almıyormuş

Mert
03 Şubat 2024 13:08

IKEA'da çok ilginç bir güvenlik politikanız var. 2 kg ağırlığında küçük bir köpekle içeri giremedik. Büyük bir güvenlik sorunu yaratıyor olmalı. Z*** İ**gibi alışveriş merkezleri bile kabul ederken, sizin bu üstün zekalı kuralınıza anlam veremedim. 'çantanıza koyun' dediniz, bari çözüm olarak bir çanta satıyor olsaydınız. Utanmadan web sitenize 'onlar ailemiz' diye yazmışsınız, çok inandırıcı olmuş.

Berrak
Berrak

Maltipo köpeğim var 5 aylık kucağımda olmasına rağmen Ümraniye Meydan IKEA köpeğimin puseti veya çantası olmadan alınmayacağını söylediler sanki pitbulla giriyorum mağazaya şaka gibiler!

Yasemin

Köpeğim 1800 gram ağırlığında bu arada... Tüm Forum mağazalarına girebiliyoruz da.

Yasemin

Bugün IKEA Forum mağazasına, taşıma çantasında bağlı bulunan evcil hayvanım alınmadı. Mağazaya girişim engellendi. Taşıma çantasını çapraz şekilde taşıyordum box verelim gibi saçma bir teklifte bulundular. Zaten taşıma çantasına bulunduğunu söyledim. Şikayetimi de yazdım ama benzer şikayet de görünce zorluk çıkarmak için yapıldığı kanısına kapıldım maalesef...

Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

IKEA Evcil Hayvan Sahiplerine Zorluk Çıkarılması!

18 Haziran 2024 20:41

IKEA Evcil Hayvan Giriş