İbb Ve İGDAŞ Bizi Duyun

İbb Ve İGDAŞ Bizi Duyun
Rabia
05 Aralık 2023 08:20

Yeni aldığım sıfır olan evime doğalgaz aboneliği yaptım 2500 TL abonelik verdim ama evime doğalgazı açmıyorlar. İGDAŞ dan gelen kazı ekipleri ruhsatsızmış ve kazı yapan firmaya 90 bin lira belediye ceza kesmiş ruhsatsız olduğu için ama firma diyor ki biz yıllardır bu şekilde çalışıyoruz. Ana binaya takılacak olan doğalgaz kutusunu takamıyor ve gazı açamıyorlar. Ve söylediklerine göre mart ayına kadar İBB izin vermiyormuş kazı işine. Benim 3 tane çocuğum var ve aralık ayındayız doğalgaz olmadan ne ısınabilirim ne yemek yapabilirim ne de ev ahalisi banyo yapabilir 4 ay boyunca biz ne yapacağız. Lütfen bu sorunu çözün sayın İGDAŞ sayın İBB biz İstanbul halkıyız bu vatanın milletiyiz aldığım evde oturamıyorum. Görümcemde oturuyorum şu an eşyalar evimde ama ben giremiyorum. Ayrıca kızım 3 e gidiyor yeni evin oraya okul için nakil almam lazım kızım okulundan olacak bu gidişle mart ayına kadar giremiyorum. Kızımın 1 senesi boşa gidecek sınıfın en çalışkanı benim kızım çok ağlıyor okula gidemeyeceğim diye. Lütfen yardım edin.

İGDAŞ Gaz Açmama Sorunu

Kenan
14 Kasım 2023 11:20

İGDAŞ Çalışanları İhmalkarlığı Gazı Kafasına Göre Açmak İstememeleri

Hasan
15 Nisan 2024 15:35

Busenur
03 Şubat 2024 10:45
İGDAŞ Kış Günü İnsanlara Mağduriyet Yaşatıyor!
İGDAŞ Kış Günü İnsanlara Mağduriyet Yaşatıyor!

Kış Ortasında Gaz Açma Randevusu Mağduriyeti

28 Şubat 2025 15:19