Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

YSS Köprüsü Ve Kuzey Çevre Otoyolu İşletmesi Ödeme Sorunu

YSS Köprüsü Ve Kuzey Çevre Otoyolu İşletmesi Ödeme Sorunu
11 Eylül 2024 12:13

https://www.ysskoprusuveotoyolu.com.tr/TR/ihlalli-gecis-sorgulama-ve-online-odeme web sitesinde hem mobil hem de bilgisayar üzerinden ödeme yapmaya çalıştığım sırada sistemsel hatalarla karşılaştım ve bu nedenle ödemeyi gerçekleştiremedim. Ödeme süresinin 15 günü aşması sonucu, tarafıma gecikme cezası yansıtılmıştır. Ancak, yaşadığım bu aksaklıklar tamamen platform kaynaklıdır ve şahsıma atfedilebilecek bir durum söz konusu değildir.

İlgili delilleri tarafınıza iletmiş olmama rağmen, "itirazınıza dair haklı bir dayanak bulunmadığından talebiniz reddedilmiştir" şeklinde bir yanıt aldım. Ancak, bu duruma yol açan teknik sorunlar tamamen sisteminizden kaynaklanmakta olup, buna rağmen mağduriyetimin giderilmediğini anlamakta zorlanıyorum.

Söz konusu cezanın iptali durumunda, cezasız olarak ödeme yapacağımı yineler, bu mağduriyetin giderilmesini talep ederim. Yaşadığım bu aksaklıkların sistem kaynaklı olduğunu belirten kayıtların tekrar incelenmesini ve adil bir çözüm sunulmasını rica ediyorum.

Ayşenur sonuçtan hiç memnun değil

Sistem Hatası Nedeniyle Ödeme Yapamıyor, Haksız Ceza Ödüyorum

17 Ağustos 2025 15:17

09 Şubat 2024 18:38
Ankara Niğde Otoyolu (Erg İnşaat) Ödeme Sorunları Ve Müşteri Mağduriyeti
Ankara Niğde Otoyolu (Erg İnşaat) Ödeme Sorunları Ve Müşteri Mağduriyeti
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ödenen Otoyol Borcum Silinmedi, Faiz İşlemeye Devam Ediyor

04 Ağustos 2025 14:07