Murat sonuçtan hiç memnun değil

Hyundai Assan Yeni Tucson'un Yaşattığı Hayal Kırıklığı

15 Şubat 2024 01:33

2022'nin Aralık ayında 2022 model Hyundai Tucson 1.6 CRDI Elite Plus 4x4 aracımı Samsun Kamer Otomotiv'den teslim aldım. Aracımda beş kez partikül filtresi arızası yaşandı ve bu sorun çözüldü. Aracımın ikinci yılında ve 45000 km'deyken, kavramaya bağlı olarak titreme meydana geldi. Kavrama, garanti kapsamında değiştirildi. Şu an aracım 56000 km'de ve uzun yola çıkarken düşük yağ seviyesi ikaz ışığı yandı, araba gaz yemedi ve beşinci vitesten yukarı çıkmadı. Aracımı 31.01.2024'te servise teslim ettim. Servis, araçta blok çatlağı olduğunu ve genel merkezin yarım motor yapılmasını rapor ettiğini söyledi. Ancak ben, genel merkezle görüşülerek sıfır motor takılmasını talep ettim. Servis yetkilileri, sadece yarım motor takabileceklerini belirttiler. Bu durum, aracı satarken değer kaybına neden olacağı için, yetkili ve özel firmalarla görüştüm. İkame araç temin edilmedi ve genel merkeze gönderdiğimiz maillere geri dönüş alamadık. Mağduriyetim devam ediyor. Sıfır bir araç satın almış olmama rağmen, fabrika hatası sebebiyle yaşadığım sorunlar giderilmiyor.

profile profile profile
15 Şubat 2024 13:03 (Şikayetten 11 saat sonra)

Hüseyin

Sorununuz giderildi mi Murat bey aynısı başıma geldi ve ne kadar bir süreç oldu?

Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

Hyundai Assan Yeni Tucson'un Bitmeyen Egzoz Sistemi Sorunları

Süleyman
11 Şubat 2024 13:18

Aziz
13 Ekim 2023 15:37
Abdussamed sonuçtan hiç memnun değil

Abdussamed
03 Şubat 2024 14:23